خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار ورامین: دانش‌آموزان آینده‌سازان کشور هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 17:12
ورامین- فرماندار ورامین، دانش‌آموزان موفق کنکور و جشنواره خوارزمی را آینده‌سازان کشور دانست و برای تلاش و موفقیت‌شان تبریک گفت.
تلاش،اشاره،ورامين،تأكيد،جامعه،توانمند،عباسي،فرماندار

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباسی،بعد از ظهر چهارشنبه، در مراسم تجلیل از دانش‌آموزان موفق کنکور سراسری و برگزیدگان جشنواره خوارزمی با اشاره به جایگاه مهم جوانان و دانش‌آموزان در آینده کشور، گفت: وجود شما عزیزان برای مسئولین نعمت و برکت است و شما آینده‌سازان میهن و منطقه ما خواهید بود.
این موفقیت‌ها حاصل تلاش شما و حمایت خانواده‌ها و آموزش و پرورش است.
فرماندار ورامین ضمن تبریک به دانش‌آموزان موفق، بر اهمیت کسب مهارت و تلاش مستمر تأکید کرد و افزود: تلاش شما در حوزه‌های علمی، مهارتی و اخلاقی قابل تحسین است و باید الگوی سایرین باشد.
ما باید در جامعه تلاش کنیم تا هر فرد توانمند بتواند نقش مفید خود را ایفا کند.
عباسی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد تشکل‌ها و شبکه‌های دانش‌آموزی گفت: باید ارتباط میان دانش‌آموزان حفظ شود و آن‌ها بتوانند تجربه و مهارت خود را در خدمت جامعه قرار دهند.
مهارت‌هایی همچون احترام، همکاری و خیرخواهی، پایه موفقیت فردی و جمعی است.
فرماندار ورامین همچنین با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، از دانش‌آموزان خواست تا در شناسایی افراد توانمند برای حضور در شوراها مشارکت داشته باشند و تأکید کرد: حضور افراد شایسته و کارآمد مسیر خدمت‌رسانی بهتر را هموار می‌کند.
وی در پایان با اشاره به شرایط حساس کشور و مسائل ملی و منطقه‌ای، بر لزوم استفاده از فرصت‌ها برای خدمت به جامعه تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تلاش و همت جمعی، مسیر پیشرفت علمی، فرهنگی و اجتماعی ورامین به نحو شایسته‌ای ادامه یابد.