خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان حج تمتع کوتاه‌تر می شود؛ بازنگری در فرایندها

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 15:12
ساری- رئیس سازمان حج و زیارت از کاهش ۹ روزه زمان حضور زائران ایرانی در حج تمتع سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: ۹۶ هزار زائر از ۲۲ فرودگاه اعزام می‌شوند.
حج،رشيديان،اجرايي،كشور،تمتع،زائر،توافقات،زائران،ارتقاي

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رشیدیان ظهر چهارشنبه در گردهمایی کارگزاران حج استان‌های مازندران، گلستان و سمنان در ساری با تشریح برنامه‌های حج تمتع پیش‌رو اظهار داشت: با بازنگری در فرآیندهای اجرایی، مدت اقامت زائران ایرانی در عربستان به طور میانگین به ۳۱ روز کاهش یافته است؛ اقدامی که با هدف مدیریت بهتر زمان و ارتقای کیفیت خدمات انجام شده است.
وی با اشاره به سهمیه تعیین‌شده برای ایران افزود: بر اساس توافقات انجام‌شده، ۹۶ هزار و ۷۰۰ زائر ایرانی در حج تمتع سال آینده حضور خواهند داشت و اعزام آنان از ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ در ۲۳ ایستگاه پروازی کشور آغاز می‌شود.
رشیدیان متوسط هزینه این سفر معنوی را برای هر زائر حدود ۳۵۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برای ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز دو کاروان پیش‌بینی شده که ظرفیت آن تا ۲۴۰ نفر قابل افزایش است و تاکنون ۱۹۰ نفر ثبت‌نام خود را نهایی کرده‌اند.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به تفاهم‌نامه اجرایی حج ۱۴۰۵ تأکید کرد: اجرای منظم برنامه‌های فرهنگی و خدماتی در چارچوب توافقات میان ایران و عربستان، زمینه‌ساز بهبود روند خدمت‌رسانی خواهد بود.
وی همچنین هماهنگی به‌موقع بخش‌های اجرایی و تعامل مستمر با طرف سعودی را از الزامات برگزاری موفق عملیات حج دانست و افزود: انجام این مأموریت بزرگ نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، انسجام مدیریتی و آمادگی کامل پیش از اعزام کاروان‌هاست.
رشیدیان در پایان با بیان اینکه محور اصلی فعالیت‌ها باید خدمت خالصانه به زائران باشد، خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت خدمات، بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته و حرکت به سمت استانداردسازی فرآیندها، لازمه حفظ جایگاه مناسب کشور در برگزاری حج است.