خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت مرغ امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / گوشت مرغ در آستانه ماه رمضان گران شد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 12:46
در حالی که در هفته‌های گذشته قیمت مرغ و تخم مرغ با کاهش شدیدی همراه شده بود طی هفته جاری روند کاهشی مرغ و تخم مرغ متوقف شده و قیمت هر کیلوگرم مرغ بار دیگر به بالاتر از سطح ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.
مرغ،قيمت،تومان،بازار،تخم،استان،افزايش،تقاضا،كاهش،تهران،عرضه، ...

در حالی که در هفته‌های گذشته قیمت مرغ و تخم مرغ با کاهش شدیدی همراه شده بود طی هفته جاری روند کاهشی مرغ و تخم مرغ متوقف شده و قیمت هر کیلوگرم مرغ بار دیگر به بالاتر از سطح ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.
کد خبر: 761722 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۱۲:۴۰:۳۱
در حالی که در هفته‌های گذشته قیمت مرغ و تخم مرغ با کاهش شدیدی همراه شده بود طی هفته جاری روند کاهشی مرغ و تخم مرغ متوقف شده و قیمت هر کیلوگرم مرغ بار دیگر به بالاتر از سطح ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.
به گزارش ایران آرت، دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور با اشاره به آینده بازار مرغ تصریح کرده است: با آغاز ماه مبارک رمضان انتظار می رود که قیمت ها تا حدی افزایش یابد و با توجه به ایام پایانی سال و شرایط تولید بعید است که قیمت به بالای ۲۵۰ هزارتومان برسد.
گفته می‌شود قیمت تخم مرغ که در روزهای گذشته به پایین‌تر از سطح ۲۷۰ هزار تومان به ازای هر شانه رسیده بود نیز با رشد نسبی همراه شده است.
نزدیک شدن به پایان سال و مصرف بالای تخم مرغ در شیرینی فروشی ها باعث افزایش قیمت تخم مرغ می‌شود.
قیمت مرغ که ماه گذشته در چنین روزهایی پس از حذف ارز ترجیحی به مرز ۴۰۰ هزار تومان رسیده بود اکنون کمتر از ۲۰۰ هزار تومان است.
در همین بازه زمانی قیمت تخم مرغ نیز از هر شانه ۵۰۰ هزار تومان به هر شانه ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.
روند سریع افزایش قیمت گندم و سایر نهاده های دامی نیز متوقف شده است.
قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: نرخ این کالا در سطح شهر به زیر ۲۰۰ هزار تومان رسیده و بازار با اتکا به عرضه و تقاضا در حال مدیریت است.
سیدعلی بابایی در نشست خبری کمیته معیشت و رفاه استان تهران درباره وضعیت قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: با توجه به تغییر سیاست‌های عرضه و حذف قیمت‌گذاری دستوری، قیمت‌های ارشادی مبنای بازار قرار گرفته است.
البته قیمت تمام‌شده مرغ از قبل مشخص بود.
در روزهایی که با افزایش تقاضا روبه رو بودیم، قیمت عمده‌فروشی مرغ در میدان بهمن‌ ۲۲۵ هزار تومان شد، ولی اکنون این قیمت به حدود ۱۸۰ هزار تومان کاهش یافته است.
وی قیمت مرغ در سطح شهر را بسته به سایز و برند، بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ هزار تومان متغیر اعلام کرد و گفت: این ارقام همچنان زیر قیمت تمام‌شده قرار دارد و تلاش شده تعادل بین عرضه و تقاضا به وجود آید.
به گزارش ایسنا، قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درعین حال با تاکید بر اینکه رویکرد ما اعلام قیمت دستوری نیست، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم بازار بر اساس عرضه و تقاضا در دامنه قیمتی مناسب مدیریت شود.
قیمت‌های ارشادی همچنان در دستور کار قرار دارد و در صورت بروز نوسانات غیرمنطقی، از آن برای حفظ تعادل بازار استفاده خواهیم کرد.
بابایی در ادامه از ورود روزانه ۱۸۰۰ تن مرغ به استان تهران خبر داد و گفت: این میزان در مجموع پاسخگوی نیاز استان تهران است، ولی در ایام خاص مثل مناسبت‌های مذهبی یا اعیاد ممکن است میزان مصرف افزایش و در تعطیلات کاهش داشته باشد.
وی درباره روند اجرای طرح کالابرگ در استان توضیح داد: روزهای اول اجرای طرح به دلیل رفتار هیجانی که در بازار ایجاد شده بود، با افزایش ناگهانی تقاضا مواجه شدیم.
مخصوصا در دو روز قبل از اجرای طرح که فشار تقاضا نسبت به عرضه زیاد شد و میزان ورودی پاسخگوی حجم خرید نبود اما به تدریج مدیریت خوبی بر بازار حاکم شد و برنامه ریزی‌های لازم صورت گرفت؛ به نحوی که طی هماهنگی با استان‌های معین، میزان ورودی مرغ به استان افزایش یافت و تا حدود ۸۰۰ تن در روز افزایش پیدا کرد و در نهایت با کمک وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های ذیربط توزیع در بازار به تعادل رسید.
به گفته بابایی تأمین گوشت سفید تهران از ۷ استان معین انجام می‌شود.