خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واردات گاز از روسیه در ۲ فاز طراحی شد

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 11:23
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در رابطه با جزئیات واردات گاز از روسیه گفت: مذاکرات با طرف روس در خصوص قرارداد ژنرال فریمور وارد مرحله نهایی شده است.
مذاكرات،نهايي،گاز،واردات،قرارداد،پرداخت،قيمت

سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با جزئیات واردات گاز از روسیه گفت:مذاکرات با طرف روس در خصوص قرارداد ژنرال فریمور وارد مرحله نهایی شده است.
به گفته وی، تمامی بخش‌های فنی، حقوقی و قراردادی از جمله ترمینال‌ها، ترم‌شیت‌ها و کاندیشن‌های مرتبط با قرارداد در کارگروه تخصصی مورد بررسی و نهایی‌سازی قرار گرفته و تنها موضوع باقی‌مانده، بحث قیمت و نحوه پرداخت است.
وی افزود: از نظر ساختار قراردادی تمامی موارد بسته شده و در حال حاضر تمرکز مذاکرات بر روی قیمت نهایی و مکانیزم پرداخت قرار دارد.
مذاکرات اولیه در زمینه قیمت انجام شده اما اعلام رقم دقیق منوط به تصمیم‌گیری در سطح بالادستی و تعیین میزان نهایی حجم وارداتی است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه امضا شده بین دو طرف اظهار کرد: بر اساس توافق اولیه، واردات در دو فاز ۵۵۰ واحدی طراحی شده است.
در فاز نخست، تمامی ترم‌شیت‌ها در حال پیگیری و تکمیل هستند.
همچنین یک قرارداد کوتاه‌مدت برای تست و اجرای مکانیزم پرداخت نیز در مرحله نهایی قرار دارد.
او درباره محور گفت‌وگوها نیز توضیح داد: تمرکز اصلی مذاکرات بر واردات گاز است.
البته تاکنون دیدار مستقیمی با وزیر انرژی روسیه نداشته‌ایم و رایزنی‌ها از طریق کارگروه شرکت گازپروم، در چارچوب تفاهم‌نامه اصلی در حال انجام است.