خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای اراک در وضعیت ناسالم برای گروه‌های سنی حساس قرار گرفت

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 تیر 1398 - 11:59
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: با فراتر رفتن غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در هوای اراک، کیفیت هوا برای گروه‌های سنی حساس در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
غلظت،اراك،هواي،ذرات،حساس،ميكرون

رضا میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به وضعیت هوای اراک اظهار داشت: غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در هوای اراک صبح امروز به 39 میکروگرم بر متر مکعب رسیده که بیانگر کیفیت هوای ناسالم برای گروه سنی حساس است.
وی افزود: هم اکنون میزان غلظت این ذرات بالاتر از حد استاندارد بوده و کیفیت هوا برای تمام گروه‌‌های حساس در شرایط ناسالم قرار دارد که وزش بادهای شرقی از کویر مرکزی ایران به همراه گرد و غبار مهم‌ترین عامل آلودگی هوای امروز اراک است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: حد استاندارد غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون 35 میکروگم بر متر مکعب بوده فرارفتن غلظت از این حد بیانگر آلاینده بودن هوا است.
میرزایی خاطرنشان کرد: بنابراین در چنین شرایطی به تمام گروه‌های سنی حساس نظیر کودکان، سالمندان، زنان باردار و بیماران قلبی و ریوی توصیه می‌شود که تا حد امکان از تردد در فضاهای باز و شلوغ شهری بپرهیزند.
انتهای پیام/ ع