خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرط آنچلوتی برای دعوت نیمار به تیم ملی

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 04:18
کارلو آنچلوتی برای دعوت از نیمار به تیم ملی برزیل شرایطی را تعیین کرد.
تيم،آنچلوتي،برزيل،ملي،سانتوس

به گزارش مشرق، بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سوی فدراسیون فوتبال برزیل و به نقل از UOL، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی برزیل اعلام کرده است تنها در صورتی نیمار را به تیم ملی دعوت خواهد کرد که این بازیکن از نظر بدنی در شرایطی ایده‌آل قرار داشته باشد.
طبق این گزارش‌ها، آنچلوتی در وهله نخست قصد دارد بر آمادگی جسمانی فعلی نیمار و توانایی او برای ارائه عملکردی در سطح بالا تمرکز کند.
با این حال، منابع نزدیک به این موضوع مدعی‌ هستند که این مربی علاقه ویژه‌ای به نیمار ندارد و تصمیم‌گیری نهایی صرفاً بر پایه معیارهای فنی و ورزشی انجام خواهد شد.
نیمار نیز به‌ تازگی پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت، نخستین بازی خود را در سال ۲۰۲۶ برای تیم سانتوس انجام داده و موفق به ثبت یک پاس گل شد.