خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی وزیران خارجه ایران و سوئیس درباره مذاکرات تهران و واشنگتن

اعتماد | همه | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 23:30
وزیران خارجه ایران و سوئیس درباره دور دوم مذاکرات تهران و واشنگتن در ژنو گفت‌وگو و رایزنی کردند.
خارجه،مذاكرات،امور،وزير،ايران،سوئيس،ديدار،ژنو،غيرمستقيم

گفتگوی وزیران خارجه ایران و سوئیس درباره مذاکرات تهران و واشنگتن
وزیران خارجه ایران و سوئیس درباره دور دوم مذاکرات تهران و واشنگتن در ژنو گفت‌وگو و رایزنی کردند.
کد خبر: 761660 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۲۳:۲۷:۵۶
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای انجام مجموعه‌ای از رایزنی‌های دیپلماتیک و اجرای دور دوم مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران-آمریکا، به سوئیس سفر کرده است، عصر سه‌شنبه با «ایگناتزیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوئیس دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تقدیر از ترتیبات مناسب دولت سویس برای برگزاری این دور از مذاکرات ایران و آمریکا، همتای سوئیسی را در جریان گفتگوهای صورت‌گرفته طی دو روز گذشته قرار داد.
وزیر امور خارجه کشورمان، این مذاکرات را بسیار جدی و متمرکز توصیف و تصریح کرد که دو طرف به صورت کلی بر مجموعه‌ای از اصول راهنما تفاهم کرده‌اند تا بر اساس آنها جزئیات مد نظر در هر دو حوزه رفع تحریم‌ها و مباحث هسته‌ای در جلسات بعدی تدوین شود.
در این دیدار همچنین راجع به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله وضعیت فلسطین اشغالی و تداوم نسل‌کشی استعماری فلسطینیان تبادل نظر شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت اهتمام همه دولت‌ها نسبت به صیانت از حاکمیت قانون و اصول و قواعد منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل تأکید کرد و نسبت به پیامدهای عادی‌شدن نقض قواعد و هنجارهای بین‌المللی هشدار داد.
وزیر امور خارجه سوئیس نیز با ابراز خوشحالی از اینکه مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا در ژنو برگزار شده است، بر آمادگی این کشور برای مساعدت در هر روند دیپلماتیک که منجر به راه حل مرضی‌الطرفین برای حل موضوع هسته‌ای ایران و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شود، تاکید کرد.