خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 21:17
مذاکرات میان روسیه، آمریکا و اوکراین در ژنو پس از ۴ ساعت پایان یافت.
اوكراين،روسيه،ژنو،مذاكرات،آمريكا

به گزارش مشرق به نقل از راشا تودی، دور جدید مذاکرات بین روسیه، آمریکا و اوکراین در ژنو پایان یافت.
بر اساس اعلام این رسانه، مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین در ژنو پس از ۴ ساعت پایان یافت.
خبرگزاری اسپوتنیک خبر داد: مذاکرات بین روسیه، آمریکا و اوکراین در ژنو به پایان رسید و ۴ ساعت و نیم طول کشید.
تا کنون اخبار و اطلاعاتی در این باره رسانه ای نشده است.
دور سوم مذاکرات سه جانبه در ژنو، سوئیس، با حضور نمایندگانی از روسیه، آمریکا و اوکراین، در بحبوحه انتظارات بین‌المللی برای فرصت‌هایی برای پیشرفت ملموس به سوی یک راه حل مسالمت‌آمیز، ساعاتی پیش آغاز شد.
مذاکرات درباره بحران اوکراین در هتل کانتیننتال ژنو با حضور نمایندگانی از روسیه، آمریکا و اوکراین برگزار شده بود.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، پیشتر اعلام کرده بود که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، با هیئت روسی به ریاست ولادیمیر مدینسکی در تماس مداوم بوده و پیش از عزیمت، دستورالعمل‌ های دقیقی را در اختیار آنها قرار داده است.