خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت شبکه سعودی از پافشاری هیأت ایرانی بر اصول اولیه خود

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 17:58
شبکه الحدث گزارش داد که هیأت ایرانی در مذاکرات حاضر به گفت‌وگو درباره قدرت موشکی و اصل مسأله غنی‌سازی نشده است.
مذاكرات،ايران،ژنو،عمان،خارجه،آمريكا،اورانيوم

به گزارش مشرق، خبرنگار شبکه الحدث گزارش داد: ایرانی‌ها در مذاکرات از گفت‌وگو درباره موشک‌های بالستیک و اصل غنی‌سازی امتناع کرده‌اند.
دور دوم مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران و آمریکا با واسطه عمان بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ و دقایقی قبل در ژنو پایان یافت.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز همزمان با این مذاکرات گفت که با ذهن و چشمانی باز و با حسن‌نیت و جدیت در ژنو حضور داریم و افزود: زمان برای تیم ایرانی بسیار مهم و تعیین کننده است و رفع تحریم‌ها بخش جدایی ناپذیر هرگونه توافق در موضوع هسته‌ای است.
این مذاکرات صبح امروز از ساعت ۱۰ به وقت ژنو با حضور هیأت‌های ایران و آمریکا به ریاست سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در محل سفارت عمان در ژنو و به صورت غیرمستقیم و با واسطه بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان آغاز شد.
در این میان روزنامه وال استریت ژورنال نیز امروز مدعی شد که ایران پیشنهاد توقف غنی‌سازی اورانیوم برای مدت تا سه سال، انتقال بخشی از ذخایر اورانیوم غنی‌شده بالا به خارج و معاملات تجاری با آمریکا را مطرح کرده تا مذاکرات هسته‌ای پیش برود.
ادعایی که هنوز از سوی مقامات ایرانی تأیید نشده است.
به نوشته این روزنامه، این پیشنهادها برای تشویق به توافق هسته‌ای ارائه شده، اما به مسائل کلیدی مورد نظر ترامپ (مانند محدودیت‌های گسترده‌تر) مربوط نمی‌شود.