خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از یک تُن مرفین و تریاک در فارس کشف شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 16:47
شیراز-فرمانده انتظامی استان فارس گفت: شب گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر موفق شدند در بازرسی از ۲ خودرو در مجموع یک تُن و ۷۰ کیلوگرم مرفین و تریاک را کشف کنند.
قضايي،پليس،ملكي،پژو،مرجع،سردار،دستگيري،مخدر

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عزیزاله ملکی گفت: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، شب گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌های رستم و استهبان حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبورری، با اقدامات فنی و تخصصی به ۲ دستگاه کامیون و پژو ۴۰۵ مشکوک و آنها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: با هماهنگی قضایی در بازرسی از کامیون‌ و پژو در مجموع یک تن و ۴۰ کیلوگرم تریاک و ۳۰ کیلوگرم مرفین، کشف شد.
فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به دستگیری یک نفر قاچاقچی در این زمینه و معرفی وی به مرجع قضایی، تصریح کرد: با توجه به تاریکی هوا و کوهستانی بودن منطقه یکی از رانندگان متواری شد که تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.
سردار ملکی با اشاره به اینکه تمرکز اصلی پلیس بر شناسایی، انهدام و به دام انداختن سر شبکه‌ها و طراحان اصلی این تجارت شوم و خانمان سوز خواهد بود، تاکید کرد: پلیس استان فارس با اتکا به تجهیزات به روز و پشتیبانی مردم و مرجع قضایی، مصمم است تا با هرگونه تحرک مجرمانه در حوزه مواد مخدر مقابله نموده و امنیت پایدار را برای شهروندان تضمین کند.