خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هراس دشمن از مسجد و قرآن پابرجاست؛ ضرورت احیای کارکرد مردمی مساجد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 16:30
ساری- نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به حوادث اخیر و تعرض به اماکن مذهبی گفت: حمله به مساجد و اهانت به قرآن نشان می‌دهد این دو رکن همچنان برای دشمنان دغدغه‌ساز و تهدیدآفرین است.
قرآني،قرآن،مسجد،ديني،متدين،دشمنان،مازندران،محمدي،نماينده،انق ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر محمدی لائینی عصر سه‌شنبه در همایش منطقه‌ای شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی استان که در بابل برگزار شد، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: رخدادهای تلخ اخیر و آسیب‌هایی که در جریان اغتشاشات به برخی اماکن مذهبی وارد شد، مایه تأسف است، اما در مقابل، حضور آگاهانه و متعهدانه مردم متدین در صیانت از ارزش‌های دینی قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه تعرض به مساجد و سوزاندن قرآن بیانگر نگرانی دشمنان از جایگاه این دو عنصر هویت‌ساز است، افزود: تا زمانی که مسجد و قرآن برای جریان‌های معاند حساسیت‌برانگیز باشد، نشان می‌دهد این پایگاه‌ها همچنان زنده و اثرگذارند؛ اما روزی که دشمن نسبت به مسجد بی‌تفاوت شود، باید نگران خاموش شدن صدای حق‌طلبی بود.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اذعان به برخی کاستی‌ها در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دینی تصریح کرد: با وجود مشکلات، بدنه متدین و انقلابی جامعه همچنان مسجد و قرآن را محور حرکت خود می‌داند و همین مسئله موجب عصبانیت دشمنان شده است.
وی همچنین گفت: رفتارهای هنجارشکنانه علیه نمادهای دینی موجب شد برخی افرادی که در ابتدا دچار خطا شده بودند، صف خود را از معاندان جدا کنند و نسبت به اهداف واقعی آنان آگاه شوند.
محمدی لائینی با تأکید بر لزوم بازگشت به شور و نشاط سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مسجد نباید به حاشیه رانده شود؛ بلکه باید کانون حضور مردم و محل ترویج فرهنگ قرآنی باشد.
مسجدِ تراز انقلاب، مسجدی است که مردمی قرآنی و پایبند به آموزه‌های الهی در آن نقش‌آفرینی کنند و فرد قرآنی نیز باید جلوه‌ای عینی از تعالیم قرآن در رفتار و عمل باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت ساماندهی فعالیت‌های قرآنی در دستگاه‌های اجرایی افزود: شورای شهرستان می‌تواند با تصویب مصوباتی مشخص، چارچوبی منسجم برای تقویت برنامه‌های قرآنی در ادارات ترسیم و ابلاغ کند.
وی حمایت‌های مادی و معنوی از برنامه‌های قرآنی را ضروری دانست و گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای اعتلای فرهنگ قرآن بهره گرفت؛ حتی مشوق‌های غیرمالی نیز می‌تواند در این مسیر اثرگذار باشد.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران در پایان پیشنهاد کرد: تهیه آمار دقیق از فعالان قرآنی که به مقام شهادت رسیده‌اند، اقدامی ارزشمند در راستای تکریم مجاهدت‌های آنان و ادای دین به ساحت این عزیزان خواهد بود.