خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولدان: طرح «ربیون قرآنی» روحیه کنشگری اجتماعی را تقویت می‌کند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 15:47
شیراز-مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به ظرفیت گسترده شبکه «ربیون قرآنی» در این استان گفت: این طرح زمینه‌ساز تقویت مشارکت اجتماعی و شکل‌گیری یک نهضت فرهنگی پایدار در جامعه می‌شود.
امداد،فارس،فرهنگي،مديركل،انفاق،امدادي،نهضت،اقشار،الهي،خميني

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر ولدان عصر سه شنبه در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی فارس با اشاره به نقش الهی امدادرسانی اظهار کرد: خداوند خود مدافع مؤمنان است و کمک الهی برای بندگان مخلص همواره جاری است.
وی با بیان اینکه فشارهای اقتصادی امروز بر ایمان و آرامش مردم تأثیر گذاشته است، افزود: فرهنگ انفاق و امداد باید در جامعه احیا شود تا همبستگی اجتماعی تقویت گردد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مجموعه‌هایی چون معاونت بانوان و سامانه‌های تبلیغی تصریح کرد: اگر این امکانات به‌صورت هماهنگ به کار گرفته شود، می‌توان تبلیغ، انفاق و امداد را در مسیری منسجم پیش برد.
حجت الاسلام ولدان از ضرورت تشکیل کارگروهی مشترک برای تدوین برنامه سال آینده خبر داد و گفت: باید از تجربه ماه رمضان امسال برای طراحی رزمایش امداد و نیکوکاری بهره بگیریم تا هم‌افزایی نهادهای فرهنگی، مردمی و امدادی محقق شود.
وی طرح «ربیون قرآنی» را شبکه‌ای گسترده از فعالان فرهنگی دانست که می‌تواند روحیه کنشگری و مشارکت اجتماعی را در میان اقشار مختلف جامعه تقویت کند و افزود: استقبال گسترده از برنامه‌های «زندگی با آیه‌ها» و رشد محسوس مشارکت در اعتکاف‌ها نشان داد اگر نگاه ما از پروژه‌ای مقطعی به فرآیندی مستمر تغییر کند، می‌توان یک نهضت فرهنگی پایدار ایجاد کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تأکید بر محوریت خانواده‌ها در طرح‌های امدادی خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس به دلیل ارتباط مستقیم با خانواده‌ها و اقشار آسیب‌پذیر، ظرفیت بالایی در پیشبرد این نهضت فرهنگی دارد و آمادگی همکاری کامل در ابرپروژه «ربیون» را دارد.