خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنیامالی: انتخابات فدراسیون دوومیدانی قانونی بود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 14:12
وزیر ورزش و جوانان گفت: فدراسیون دوومیدانی مشکلی ندارد و انتخابات آن قانونی بوده است. با این حال هر چه براساس قانون بوده را باید پیگیری کنیم.
المپيك،ورزشگاه،ورزش،آينده،حضور،دنيامالي،اميدوارم،سري،پيگيري، ...

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد دنیامالی امروز در حاشیه اجلاس سراسری مدیران ورزش ایران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این گردهمایی بیشتر برای بررسی وضع موجود و برنامه‌های آتی در حوزه ورزش بود.
ما مسائل مختلفی در ورزش داریم تا شرایط خودمان را برای سال آینده مهیا کنیم.
نیاز داشتیم یک سری مسائل را با روسای فدراسیون‌ها و مدیران کل در استان‌ها مطرح کنیم.
با توجه به شرایطی که در رویدادهای پیش‌رو داریم برنامه ریزی خیلی خوبی انجام می‌شود.
چند برنامه مهم در حوزه قهرمانی داریم که مهم‌ترین آن بازی‌های آسیایی ناگویا هست.
در بخش بچه‌های توانیاب‌ها به ویژه در بخش بانوان به دنبال آمادگی حداکثری و کار ویژه‌ای هستیم.
وی افزود: ما جام جهانی فوتبال و مهم‌تر از همه المپیک جوانان را در سنگال در پیش داریم.
این المپیک به دلیل کرونا با چهار سال تاخیر قرار است برگزار شود و امیدوارم سهمیه را در رشته‌های مختلف بدست بیاوریم و حضور قدرتمندی در المپیک جوانان داشته باشیم.
این مسابقات مقدمه‌ای برای حضور موفق قهرمانان ما در المپیک لس‌آنجلس هست و این المپیک یکی از پرمدال‌ترین المپیک ایران خواهد بود.
وزیر ورزش و جوانان درباره لغو دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال یادآور شد: با خیلی از کشورها جلو رفتیم و یک سری از فشارها پیش آمد و الان دو بازی ما در فروردین نهایی شده است و هر تیم یک حریف تمرینی خیلی خوب خواهد بود.
ما در ورزشگاه براساس چارچوب‌های کمیته بین‌المللی المپیک و منشور فیفا هیچ رویداد خارج از برنامه‌ای در بحث محل برگزاری‌ها نخواهیم داشت و همه تلاش خود را می‌کنیم.
وی ادامه داد: حد دوپینگ ایران بسیار پایین‌تر از متوسط جهانیست.
در سال ۲۰۲۴-۲۰۲۵ شاید کمتر از ۲۰ دوپینگی داشته باشیم.
با توجه به تعداد ملی‌پوشان در رشته‌های مختلف در ۱۸ ماه گذشته بیش از ۳۷۰۰ مدال های جهانی و آسیایی داشتیم و جامعه عدد ما بزرگ است.
آماری که بخش پزشکی ورزشی اعلام کرده قابل دفاع هست البته تلاش کردیم در دوپینگ میل به صفر داشته باشیم.
از این جهت جلسات ملی دوپینگ را مرتب پیگیری می‌کنیم و امیدوارم در آینده کمتر دوپینگی داشته باشیم.
دنیامالی درباره تخصیص بودجه فدراسیون کشتی، گفت: بودجه کشتی متفاوت است و یک سری ردیف‌های اختصاصی داریم که لطف و عنایت مجلس به رشته‌های مختلف و آن هم با ضرورت است.
۳۳۰ میلیارد به حضور تیم‌های ملی در بازی‌های آسیایی کمک شد.
آن عدد ردیف‌های اختصاصی برای برخی فدراسیون‌ها هست و برای خیلی از فدراسیون‌ها نیست.
در سال جاری برای برخی از فدراسیون‌ها بالای ۶۰ درصد در ۱۴۰۴ افزایش بودجه داشتیم و در سال آینده هم همین کار را می‌کنیم و امیدوارم از این به بعد هم با لطف دولت و مجلس مشکلی نداشته باشیم.
وی اضافه کرد: هر موردی درباره فدراسیون‌ها باشد به دستگاه نظارتی می‌دهیم و پیگیری می‌کنیم و برای یک سری موضوعات حساسیت داریم و با این نظارتی که ایجاد کردیم شکایت‌های ما به حداقل رسیده و به حق قانونمداری و چارچوب‌ها را پیگیری کردیم.
در آینده هم این بی‌عدالتی‌ها را به حداقل می‌رسانیم.
وزیر ورزش و جوانان درباره حضور تماشاگران گفت: حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها مشکلی ندارد و در همه استان‌ها با تشخیص رئیس شورای تامین خواهد بود.
در دو سه روز قبل در فوتسال بازی گیتی پسند و مس سونگون کل سالن پر بود و دختران ما آمده بودند.
امیدوارم شرایطی ایجاد کنیم ورزشگاه‌ها با تماشاگران برگزار شود.
وی افزود: در تعامل خوبی با آموزش و پرورش هستیم.
در سال جاری کارهای مشترک با این وزارتخانه انجام دادیم.
اعتقاد داریم در استعدادیابی توانیاب‌ها و دیگر استعدادیابی‌ها قطعا بایستی با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش باشد.
وزیر آموزش و پرورش بسیار در این زمینه جدی است و تعامل بسیار خوبی در استان‌ها در استعدادیابی داریم.
دنیامالی درباره قرارداد ۵۰ میلیاردی برخی از بازیکنان گفت: با باشگاه‌ها صحبت کردیم و براساس چارچوب‌هایی که داریم، بحث شفافیت مطرح هست و شرایطی را ایجاد می‌کنیم تا باشگاه‌ها موظف باشند و تمامی قراردادها را در سامانه به سمع و نظر مردم برسانند و هیچ چیز پنهانی نداشته باشیم.
صورت‌های مالی و قراردادهای بازیکنان، کادر اجرایی و مربیان را به سمع و نظر مردم می‌رسانیم.
وی اظهار داشت: بحث‌های سازه‌ای ورزشگاه آزادی به اتمام رسیده و کار در حال انجام است؛ منتهی برنامه داریم چمن به روز دنیا را داشته باشیم.
کار ویژه‌ای روی آن انجام می‌دهیم و قول دادیم بعد از جام جهانی ورزشگاه را به بهره‌برداری می‌رسانیم تا بازی‌های سرخابی‌ها را در این ورزشگاه داشته باشیم.
سازه و معماری و سیستم نور آن را درست کردیم.
این ورزشگاه را طوری بازسازی کردیم که تا ۲۰ سال آینده نیازهای ما را پاسخگو باشد.
دنیامالی در مورد رای دیوان عدالت اداری در مورد ابطال انتخابات فدراسیون دوومیدانی گفت: ما حکمی را دریافت کرده‌ایم که بدوی و اولیه است.
مستنداتی وجود دارد که قرار شد بخش حقوقی ما این مستندات را به مرجع قضایی ارجاع دهد.
این حکم ناشی از نداشتن اسنادی بوده است که منجر به صدور این حکم شده است.
ما دنبال این هستیم که مستندات را تقدیم کنیم.
فدراسیون دوومیدانی مشکلی ندارد و انتخابات آن قانونی بوده است.
با این حال هر چه براساس قانون بوده را باید پیگیری کنیم.
منبع: ایرنا