خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم‌نامه همکاری سازمان تربیت بدنی ارتش و فدراسیون قایقرانی امضا شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 12:12
رئیس سازمان تربیت‌بدنی ارتش جمهوری با حضور در فدراسیون قایقرانی ضمن دیدار با رئیس فدراسیون با هدف توسعه تعاملات دوطرفه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.
قايقراني،ارتش،مسابقات،فدراسيون،سازمان،سيزم،همكاري،زمينه،بدني

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر سرتیپ دوم حسین امیدی رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در فدراسیون قایقرانی با علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار که با حضور سرهنگ حسن چمکلانی مسئول مسابقات سازمان تربیت بدنی ارتش و دکتر رضا صابونچی دبیرکل فدراسیون انجام شد، دو طرف در خصوص همکاری‌های دو جانبه و استفاده از پتانسیل و ظرفیت دو طرفه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی و فدراسیون قایقرانی در زمینه‌های مختلف از جمله اضافه شدن مسابقات کانواسپرینت به بازی‌های سیزم، زمینه‌های همکاری و استفاده از ظرفیت‌های دوگانه زیادی را دارا هستند.
رئیس فدراسیون قایقرانی ضمن استقبال از ایجاد زمینه همکاری با سازمان تربیت بدنی ارتش اظهار کرد: ما در مجموعه فدراسیون قایقرانی از هر گونه زمینه همکاری با ارگان‌ها حمایت می‌کنیم و مشتاقیم از ظرفیت نیروهای مختلف ارتش در راستای توسعه قایقرانی بهره ببریم.
علیرضا سهرابیان با اشاره به حضور تیم‌های مختلف ارتش در مسابقات و لیگ‌های قایقرانی بیان کرد: همیشه در ادوار مختلف مسابقات تیم‌های ارتش در قوای گوناگون در مسابقات ما حاضر بودند و با امضای این تفاهم‌نامه حتما زمینه‌های مشترک بیشتری نیز فراهم خواهد شد.
وی در خصوص بحث آموزش تخصصی و برگزاری مسابقات ارتش نیز گفت: آمادگی داریم تا با اعزام مدرس در دوره‌های آموزشی برای ارتش همکاری لازم را داشته باشیم و مثل همیشه در برگزاری مسابقات نیز از نظر فنی رقابت‌ها را پشتیبانی کنیم.
رئیس سازمان تربیت‌بدنی ارتش نیز در این دیدار گفت: سازمان تربیت‌بدنی ارتش به عنوان برگزارکننده و اعزام کننده رقابت‌های سیزم همیشه به دنبال توسعه ورزش‌های گوناگون بوده و اکنون خوشحالیم که با امضای این تفاهم‌نامه زمینه همکاری‌های بیشتر با فدراسیون قایقرانی فراهم می‌شود.
امیر سرتیپ حسین امیدی با اشاره به اضافه شدن مسابقات قایقرانی به بازی‌های سیزم اظهار کرد: حتما ظرفیت مدال‌آوری ما با برگزاری مسابقات کانو و کایاک در رویداد سیزم افزایش پیدا خواهد کرد و ورزشکاران ما برای کشور افتخار آفرین خواهند بود.
بازی‌های سیزم هم فرصتی است تا ما در میزبانی‌ها و شرکت در مسابقات توان بالای ورزش کشور را به دنیا نشان دهیم.
وی افزود: از رویکرد توسعه محور فدراسیون قایقرانی بسیار خوشحالیم و امیدوار هستیم با همکاری‌های مشترک زمینه پیشرفت رشته ورزشی قایقرانی به بهترین شکل فراهم شود.
ما هم آن چه در توان داریم را در این زمینه به کار خواهیم برد تا شاهد رشد و پیشرفت جوانان کشور باشیم.
منبع: فدراسیون قایق‌رانی