سرقت کابل برق، آبرسانی روستاهای بیلوار را مختل کرد
کرمانشاه - سرپرست آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه از اختلال موقت در تأمین آب شرب روستاهای تحت پوشش مجتمعهای آبرسانی رازیان و کهریز بر اثر سرقت کابل برق خبر داد.
محمدمهدی سلطانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سرقت کابل برق زیر ترانس متصل به تابلو برق چاه مجتمعهای آبرسانی رازیان و کهریز اظهار کرد: این سرقت موجب بروز اختلال در روند تأمین آب شرب روستاهای تحت پوشش این دو مجتمع شد و بلافاصله پس از وقوع حادثه، موضوع در دستور کار نیروهای عملیاتی قرار گرفت.
وی افزود: در پی این حادثه، چاه مجتمع آبرسانی رازیان به مدت حدود ۲۰ ساعت از مدار بهرهبرداری خارج شد که این موضوع میتوانست مشکلات جدیتری برای ساکنان روستاهای منطقه ایجاد کند، اما با واکنش سریع و حضور بهموقع نیروهای فنی، عملیات ترمیم در کوتاهترین زمان ممکن آغاز شد.
سرپرست آبفای شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: همکاران اداره آب و فاضلاب بخش بیلوار با تلاش مستمر و جهادی، طی یک عملیات فشرده هفتساعته، اقدام به اجرای ۱۲ متر کابلکشی جدید کردند و در نهایت چاه مجتمع رازیان مجدداً وارد مدار بهرهبرداری شد و شبکه آبرسانی به پایداری کامل رسید.
سلطانیان با اشاره به گستره خدماترسانی این مجتمعها بیان کرد: مجتمع آبرسانی رازیان تأمین آب شرب ۱۱ روستا و مجتمع کهریز تأمین آب ۸ روستا را بر عهده دارند که در مجموع بیش از سه هزار نفر جمعیت تحت پوشش این دو مجتمع قرار دارند و تداوم پایداری این تأسیسات از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی کارکنان آب و فاضلاب بخش بیلوار، خاطرنشان کرد: روحیه مسئولیتپذیری، حضور بهموقع و اقدام سریع نیروهای عملیاتی در شرایط اضطراری، نمونهای روشن از تعهد مجموعه آبفا به تأمین پایدار آب شرب روستاییان است و این تلاشها شایسته تقدیر است.