آغاز دور دوم اردوی استعدادهای برتر هندبال دختران در سمنان
سمنان- مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان از آغاز دور دومین اردوی استعدادهای برتر هندبال دختران کشور در سمنان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی علوی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه پس از بازدید از اردوی تیم ملی هندبال دختران ایران در سمنان بیان کرد: نخستین اردوی استعدادهای برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور در دو گروه در سمنان برگزار شد.
وی با بیان اینکه گروه نخست دختران ورزشکار ایران در این اردو از ۲۵ الی ۲۸ بهمن ماه به تمرین زیر نظر مربیان پرداختند، افزود: امروز سه شنبه دور دوم اردوی استعدادهای برتر هندبال دختران در سمنان آغاز شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان با بیان اینکه این دور از اردو تا سی ام بهمن ماه ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: دو دختر هندبالیست استان سمنان هم در این اردو حضور دارند.
علوی با بیان اینکه ۷۷ دختر هندبالیست از سراسر کشورمان در این اردو حضور دارند و تمرینان تخصصی را زیر نظر مربیان و استعدادیاب های هندبال کشور انجام می دهند، بیان کرد: امیدواریم دو نماینده شایسته استان در نهایت بتوانند در زمره نفرات منتخب این اردو باشند.
وی افزود: هدف از این اردو دست یافتن به ترکیب تیم ملی هندبال دختران ایران برای حضور در مسابقات آسیایی است که سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.