خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار ریتر درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا پیش از رسیدن به ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 10:18
اسکات ریتر با اشاره به استقرار ناو لینکلن در منطقه، هشدار داد که نیروی دریایی آمریکا در صورت رویارویی با ایران با شکستی تحقیرآمیز روبه‌رو خواهد شد.
ريتر،ايران،هواپيمابر،ناو،لينكلن،اس،آبراهام،آمريكا،بالستيك،ما ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اسکات ریتر، بازرس سابق تسلیحاتی سازمان ملل، هشدار داد که ناو هواپیمابر آمریکا با نام یو اس اس آبراهام لینکلن، مانند یک «اردک نشسته» و ایرانمی‌توتند آن را به قعر اقیانوس بفرستند..
اظهارات ریتر در حالی مطرح شد که تنش‌ها درحال افزایش است و او معتقد است که دوران برتری دریایی آمریکا به پایان رسیده است و ناو‌های هواپیمابر غول‌پیکر که زمانی شکست‌ناپذیر تلقی می‌شدند، اکنون در برابر فناوری موشکی مدرن چیزی جز «تابوت‌های شناور» نیستند.
ریتر در مورد توانایی‌های ایران، بدون هیچ کم و کاستی هشدار داد که نیروی دریایی آمریکا قبل از اینکه حتی بتواند به فاصله حمله برسد، با یک شکست تحقیرآمیز و مهلک رو‌به‌رو خواهد شد.
او گفت: ما کشتی‌های خود را قبل از رسیدن به ساحل از دست خواهیم داد.
ناو‌های هواپیمابر نیز آسیب‌پذیر هستند.
ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن می‌تواند توسط ایران نابود شود.
ریتر این را به «تراکم بزرگ چتر موشکی ایران» و همچنین تاکتیک‌های هجوم پهپاد‌ها نسبت داد که به اعتقاد او قادر به گیج کردن و غلبه بر سیستم‌های دفاعی پیشرفته Aegis هستند که از گروه‌های ضربت آمریکایی محافظت می‌کنند.
هشدار‌های ریتر تنها به ایران محدود نمی‌شد، بلکه او آنچه را که «چهار کشور مرگبار» خواند را خطرناک توصیف کرد.
کشور‌هایی که اکنون دارای قابلیت‌های بالستیک یا مافوق صوت و قادر به عبور از پدافند‌های آمریکایی هستند، عبارتند از ایران، به خاطر تاکتیک‌های اشباع‌سازی و حملات پهپادی‌اش، روسیه به دلیل موشک‌های مافوق صوت «زیرکان» آن که غیرقابل توقف هستند، چین بخاطر موشک‌های DF-۲۱D که قاتل ناو هواپیمابرند و کره شمالی به دلیل به خاطر فناوری‌های پیشرفته زیرآبی و بالستیک.
ریتر افزود: «کره شمالی، چین، روسیه و ایران این توانایی را دارند» که اشاره به تغییر اساسی در توازن قدرت جهانی است که دیپلماسی سنتی زورگویانه غرب را تهدید می‌کند.
ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن در حال حاضر در خاورمیانه مستقر است و توسط پنتاگون به عنوان عاملی بازدارنده در برابر هرگونه تشدید تنش احتمالی ایران مستقر شده است.
این ناو هواپیمابر کلاس نیمیتز بیش از ۵۰۰۰ ملوان و تا ۹۰ هواپیما را حمل می‌کند.
علیرغم اطمینان پنتاگون مبنی بر اینکه ناو لینکلن توسط یک سپر ضخیم از ناوشکن‌ها و رزم‌ناو‌ها محافظت می‌شود، هشدار‌های ریتر به نگرانی‌های فزاینده در محافل نظامی اشاره دارد مبنی بر اینکه فناوری مدرن «ارزان» مانند پهپاد‌هایی که بیش از ۲۰ هزار دلار قیمت ندارند، می‌توانند تجهیزات نظامی به ارزش میلیارد‌ها دلار را شکست دهند.
منبع: آر تی