خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با هوشیاری نیروهای مردمی از بروز خسارت در حوادث دی جلوگیری شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 بهمن 1404 - 08:59
کیان- امام جمعه شهرستان کیان در استان چهارمحال و بختیاری با تشریح جزئیات حوادث شب ۱۹ دی‌ماه در این شهر گفت: با هوشیاری نیروهای مردمی، از بروز خسارت در کیان جلوگیری شد.
جمعه،امام،شهر،كيان،نيروهاي،حضور،مسجد،جامع،دفتر،غيربومي،تحركات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی خدابنده‌لو، امام جمعه شهرستان کیان، با اشاره به فراخوان منتشرشده در شب جمعه ۱۹ دی‌ماه اظهار داشت: در پی این فراخوان، حدود ۱۵۰ نفر در شهر حضور یافتند که در میان آنان، تعدادی از افراد غیربومی نیز مشاهده شدند.
وی با بیان اینکه سه خانوار در ساختمان دفتر امام جمعه سکونت دارند، افزود: در ساعات ابتدایی شب، با تماس فرمانده کلانتری، موضوع تجمع و احتمال ناتوانی در کنترل شرایط اطلاع‌رسانی شد.
با توجه به شرایط موجود، تصمیم بر آن شد که از ظرفیت نیروهای بسیجی برای مدیریت میدانی و شناسایی عناصر فعال استفاده شود.
امام جمعه کیان ادامه داد: با هماهنگی انجام‌شده، تعدادی از نیروهای بسیج به‌صورت میدانی در میان تجمع‌کنندگان حضور یافتند که این اقدام منجر به شناسایی حدود ۳۰ نفر از افراد مؤثر در تحرکات شد.
به گفته وی، برخی افراد حاضر در تجمع، اهل شهرهای دیگر از جمله زرین‌شهر، تهران و برخی مناطق استان بودند.
حجت‌الاسلام خدابنده‌لو با اشاره به اینکه تجمع‌کنندگان سه بار مسیر اصلی شهر شامل شهرداری، بانک‌ها، دفتر امام جمعه، مسجد جامع و حوزه علمیه را طی کردند، گفت: در مواردی تلاش‌هایی برای ایجاد حریق صورت گرفت که با مدیریت صحنه و اقدام به‌موقع نیروهای حاضر، از سرایت آتش و تخریب گسترده جلوگیری شد.
وی خاطرنشان کرد: روز بعد، با برنامه‌ریزی انجام‌شده، جمعی از رزمندگان دفاع مقدس و نیروهای مردمی در قالب یک راهپیمایی و همچنین حضور سازمان‌یافته در مسجد جامع، آمادگی خود را برای صیانت از امنیت شهر اعلام کردند.
این حضور منسجم موجب شد تحرکات بعدی به سرعت فروکش کند.
امام جمعه کیان با تأکید بر متدین بودن مردم شهر اظهار داشت: اکثریت مردم کیان همراه و پایبند به ارزش‌ها هستند و نقش افراد محدود و بعضاً غیربومی در این وقایع مشهود بود.
وی در پایان تصریح کرد: با تمهیدات اتخاذشده، سطح حفاظت از مصلی، دفتر امام جمعه و مسجد جامع ارتقا یافته و خوشبختانه از آن پس، حادثه خاصی در شهر رخ نداده است.