خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار نماینده ولی‌فقیه در سمنان نسبت به تبعات منفی آزادسازی قیمت نان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 18:53
سمنان- نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان نسبت به زمزمه‌های آزادسازی قیمت نان، در شرایط فعلی کشور هشدار داد و گفت: مسئولان مراقبت کنند تا ناخواسته در مسیر اهداف دشمن گام بر ندارند.
نان،قيمت،توجه،آرد،كيفيت،سمنان،آزادپز،مطيعي،يادآوري

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر دوشنبه در نشست شورای آرد و نان در دفتر خود حضور نمایندگان نانوایان در جلسات شورای آرد و نان را مفید خواند و بیان کرد: دشمن تلاش می‌کند از هر فرصتی برای ایجاد نارضایی در بین مردم استفاده کند و زمزمه‌هایی که در خصوص آزادسازی قیمت نان به‌گوش می‌رسد نگران‌کننده است بویژه در شرایطی که قیمت برنج و روغن و مرغ افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در این شرایط، مصرف نان به‌مراتب بیشتر از قبل شده و نان، سهم زیادی در خوراک روزانه خانواده‌ها را به خود اختصاص داده است.
امام جمعه سمنان تصریح کرد: اگر کسی بدون توجه به گرانی و مشکلاتی که برای مردم بوجود می‌آید بخواهد قیمت نان را آزاد کند ناخواسته در جهت هدف دشمن گام برداشته است چراکه عامل نارضایتی مردم و جداشدن آنها از نظام شده است.
مطیعی با بیان اینکه عموم مردم بویژه اقشار ضعیف با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: حداقل انتظار این است که مسئولان ذی‌ربط بدون توجه به مباحث کارشناسی، دست به کاری نزنند که مدیون نظام جمهوری اسلامی ایران شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری بازدید صورت‌گرفته از سیلوی سمنان اظهار کرد: یکی از نکاتی که در مورد کیفیت آرد باید مدنظر قرار گیرد، کیفیت گندم خریداری شده است لذا در خرید گندم باید به کیفیت آن توجه بیشتری شود تا از هدررفت نان‌های پخته شده جلوگیری گردد.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان خواستار توجه بیشتر به عدالت در توزیع سهمیه‌ آرد نانوایی‌ها شد و با یادآوری اختلاف بالای قیمت نان آزادپز با نان‌های یارانه‌ای تصریح کرد: بخش زیادی از جامعه توان خرید نان آزادپز را ندارند لذا باید هم به کیفیت و هم به قیمت نان توجه شود.