خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا خواستار لغو تصمیم جدید رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی در کرانه باختری شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 17:41
اروپا با محکوم کردن اقدام جدید رژیم صهیونیستی برای پیشبرد روند ثبت اراضی در کرانه باختری اشغالی، آن را «تشدید جدید» خواند و خواستار لغو این تصمیم شد.
باختري،كرانه،رژيم،تشديد،خارجه،اشغالگر

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اعظم پورکند - اتحادیه اروپا روز دوشنبه از رژیم صهیونیستی خواست تا تصویب روند ثبت اراضی در کرانه باختری را لغو کند و هشدار داد که این یک «تشدید جدید» است.
انور العنونی، سخنگوی امور خارجه اتحادیه اروپا گفت: «این اقدام پس از اقدامات اخیری که از قبل با هدف گسترش کنترل اسرائیل» در کرانه باختری اشغالی انجام شده بود، «یک تشدید جدید محسوب می‌شود.» وی افزود: «ما تکرار می‌کنیم که الحاق بر اساس قوانین بین‌المللی غیرقانونی است.
ما از اسرائیل می‌خواهیم این تصمیم را لغو کند.»
پیشتر، وزارت امور خارجه اردن اعلام کرد تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری (ثبت املاک فلسطینیان تحت عنوان املاک دولتی) نقض فاحش حقوق بین‌الملل و تضعیف حق ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت خود به شمار می‌رود.
این وزارتخانه با شدیدترین عبارات، اقدامات رژیم اشغالگر را که در راستای الحاق اراضی فلسطینی اشغالی انجام می‌شود، محکوم کرد.
وزارت خارجه اردن همچنین از جامعه بین‌المللی خواست مسئولیت‌های خود را بر عهده گرفته و رژیم اشغالگر را به توقف تشدید تنش‌های خطرناک در کرانه باختری ملزم کند.
منبع: خبرگزاری فرانسه