خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت هیئت دولت از مردم برای حضور در مراسم‌ چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴

اعتماد | همه | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 15:46
هیئت دولت باصدور اطلاعیه‌ای برای چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴، از مردم دعوت کرد ۲۸ بهمن‌ در مراسمی که مراکز استان‌ها برگزار می‌کنند، حاضر شوند.
برگزار،دولت،چهلم،هيئت،مراسمي،عزيز،محترم،دعوت

هیئت دولت با صدور اطلاعیه‌ای برای چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴، از مردم دعوت کرد ۲۸ بهمن‌ در مراسمی که مراکز استان‌ها برگزار می‌کنند، حاضر شوند.
کد خبر: 761408 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ ۱۵:۲۲:۳۱
هیئت دولت با صدور اطلاعیه‌ای برای چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴، از مردم دعوت کرد ۲۸ بهمن‌ در مراسمی که مراکز استان‌ها برگزار می‌کنند، حاضر شوند.
به گزارش ایسنا؛ متن اطلاعیه هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:
«ملت شریف ایران، پدران، مادران، جوانان و نوجوانان عزیز؛
«ما همه داغداریم» و جان هر هموطن ایرانی برایمان عزیز است و فقدانش سوزناک؛
وقایعی که در دی‌ماه گذشته اتفاق افتاد و اعتراضات مدنی بخشی از شهروندان را به اغتشاش و ناآرامی‌های خشونت‌بار کشاند، برای همه خدمتگزاران شما بسیار تلخ و اندهناک است.
در این حوادث شهادت و فقدان بیش از سه هزار تن از فرزندان ایران‌زمین ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر بر پیکر جامعه ما وارد کرده است.
دولت و رئیس جمهور محترم ضمن تسلیت مجدد این داغ به همه هموطنان، بالاخص خانواده‌های محترم داغدیده، همه اقشار ملت رشید ایران را به حضور در مراسم چهلم درگذشت آنان که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه از ساعت ۱۴.۳۰ در مصلای امام‌خمینی تهران و از ساعت ۱۸ در حرم مطهر رضوی در مشهد، و همچنین سایر مراسمی که در مراکز استان‌های مختلف برگزار می‌شود، دعوت می‌کند تا با حضور خود مرهمی بر دل‌های سوخته سوگواران عزیز باشید.
بدیهی است خانواده‌های محترم معزی نیز مجالس و مراسم مورد نظرشان را بر اساس صلاحدید و سنت‌های خودشان برگزار خواهند کرد.»