خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده‌های معطل مردم فریدون‌شهر تعیین‌تکلیف می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 15:41
اصفهان -رئیس سازمان زندان‌ها با حضور در فریدون‌شهر و بازدید از ادارات قضایی این شهرستان، دستور تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مهم و مطالبات مردمی را صادر کرد.
حضور،رئيس،ادارات،دادگستري،قضايي،شهرستان،مسائل،مشكلات

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر دوشنبه در جریان این سفر رئیس قوه قضائیه، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها با حضور در ادارات دادگستری، ثبت اسناد و پزشکی قانونی فریدون‌شهر، از نزدیک در جریان مسائل و پرونده‌های مهم این شهرستان قرار گرفت و بررسی‌های میدانی انجام شد.
در نشست برگزارشده در محل دادگستری و با حضور اعضای شورای تأمین، پرونده‌های کثیرالشاکی و موضوعات مبتلابه مردم بررسی و دستورات لازم برای تسریع در رسیدگی و رفع موانع صادر شد.
وضعیت پارکینگ راهور، مشکلات سوخت‌رسانی به روستاها و مناطق دورافتاده، چالش‌های برخی کارخانه‌های لبنی و واحدهای تولید آب معدنی و همچنین مسائل مربوط به مسیرهای مواصلاتی از جمله محورهای اصلی این جلسه بود.
در این نشست، مطالبات و دغدغه‌های طرفین دعاوی به‌صورت مستقیم استماع و راهکارهای حقوقی و اجرایی برای حل مشکلات بررسی شد و بر پیگیری مستمر پرونده‌ها تا حصول نتیجه نهایی تأکید شد.
رئیس سازمان زندان‌ها همچنین در جمع کارکنان ادارات قضایی این شهرستان حضور یافت و ضمن قدردانی از تلاش‌های آنان اظهار داشت: با وجود کمبود نیروی انسانی در دستگاه قضا، همکاران با تعهد و تلاش مضاعف در حال خدمت‌رسانی هستند و مجموعه قضایی فریدون‌شهر عملکرد مطلوبی داشته است.