خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای تأمین آمبولانس

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 14:53
وزیر بهداشت گفت: از ظرفیت خیرین برای تأمین آمبولانس استفاده شود و آموزش‌های فوریت‌های پزشکی و احیای قلبی و ریوی در دستور کار قرار گیرد.
اورژانس،حوادث،درمان،بهداشت،ظفرقندي،اهميت،ارائه،وزارت،وزير،مج ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، محمدرضا ظفرقندی امروز دوشنبه(۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴) در چهل و سومین اجلاس رؤسای اورژانس پیش‌بیمارستانی سراسر کشور که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای تأمین آمبولانس اظهار کرد: پس از شناسایی نقاط حادثه خیز و پرخطر، می توان از طریق وزارت راه و سایر ارگان‌ها، حل مشکلات این مناطق را پیگیری کرد.
وی ادامه داد: مأموریت‌های امسال اورژانس در حوادث ترافیکی و فوتی‌های ناشی از این حوادث، امسال چهار درصد نسبت به قبل افزایش یافته و ضروری است با فرهنگ‌سازی و خودمراقبتی و همکاری با وزارت راه و پلیس، سعی کنیم آمار تصادفات جاده‌ای را کاهش دهیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه حوادث غم‌بار اخیر زخمی بر دل مردم بود، افزود: پیش از آن نیز در طول جنگ ۱۲ روزه مردم آسیب دیدند.
یکی از گروه هایی از افرادی که در آن صحنه‌ها از خود رشادت و ایثارگری نشان دادند، نیروهای اورژانس بودند.
ظفرقندی افزود: اورژانس، پیشانی و تابلوی صحنه درمان و سلامت و نمادی از ارائه خدمات است زیرا اگر در اورژانس بتوانیم درمان خوبی ارائه کنیم، در مراحل بعدی درمان نیز موفق خواهیم بود.
آنچه در حوادث همه شاهد آن هستند این است که همکاران اورژانس به داد مردم رسیدند و جان آن‌ها را نجات دادند، مردم نیز قدردان این خدمات هستند.
وی گفت: ما وظیفه داریم به همه مجروحین و همه انسان‌ها کمک کنیم؛ این یک نگاه حرفه‌ای است که برای آن تربیت شده‌ایم.
برای این امر نیز باید دانش خود را افزایش دهیم زیرا سرعت رسیدگی به بیماران و مجروحین اهمیت زیادی دارد.
وزیر بهداشت ادامه داد: در آموزه‌های دینی نیز، نجات جان انسان‌ها در اولویت و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
ظفرقندی با اشاره به اهمیت زمان طلایی برای درمان بیماران اورژانسی، یادآور شد: باید برای استفاده از این زمان طلایی، آموزش فوریت‌های پزشکی به مردم را در دستور کار قرار دهیم.
احیای قلبی و ریوی و کمک‌های اولیه از آموزش های مهمی است که باید در سطح جامعه ارائه شود.
به گفته وی، مجموعه‌ای از علم و دانش، فداکاری و ایثار و هنر در مجموعه اورژانس وجود دارد و از همه مهم‌تر نظم در اورژانس از سایر حوزه‌های سلامت نمایان‌تر است.
گفتنی است در پایان این مراسم، روسای اورژانس پیش بیمارستانی با اهدای لوح به وزیر بهداشت از حمایت های از مجموعه اورژانس قدردانی کردند.