خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جذب نیروی جوان برای پذیرش در حوزه‌های علمیه سمنان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 13:07
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان خواستار جذب نیروی جوان در حوزه‌های علمیه شد و گفت: مبلغان با توجه به تبلیغات سوء دشمن علیه اسلام، نسبت به تشویق جوانان برای این منظور، اقدام کنند.
اسلامي،دولت،سمنان،اسلام،مشكلات،ماه،توجه،مطيعي،مبلغين،طلاب،تب ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی ظهر دوشنبه در گردهمایی ائمه جمعه و مبلغان مذهبی شهرستان سمنان در آستانه ماه مبارک رمضان در سالن جلسات کمیته امداد بر تزکیه نفس در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: خداوند، ماه مبارک رمضان را ماه تقوا و تقوا را نیز مقدمه رستگاری مؤمنان قرار داده است و نباید با سهل‌انگاری، این فرصت منحصر به فرد را برای رستگاری از دست داد.
وی مراکز و حوزه‌های علوم اسلامی را مبدأ تبلیغ اسلام دانست و اظهار کرد: جذب نیروی جوان برای پذیرش در حوزه‌های علمیه با توجه به شرایط امروز که دشمنان در حال تبلیغ اسلام‌ستیزی هستند، یکی از ضروریاتی است که مبلغین باید به آن توجه کنند.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان به تأثیر طلاب حوزه‌های علمیه در سراسر دنیا اشاره کرد و گفت: گاهی یک طلبه مانند شیخ زکزاکی که در ایران با مفاهیم ارزشمند انقلاب اسلامی آشنا شده است، می‌تواند با حضور در کشور خود و تبلیغ اسلام در آنجا، زمینه هدایت هزاران نفر به دین اسلام و مذهب شیعه را فراهم کند.
مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر توجه به ضوابط مربوط به امور صدقه، زکات و غیره در مجموعه کمیته امداد گفت: بر اساس گزارش های واصله با توجه به سیاست‌های این نهاد، زکات واجب مستقیماً به حساب فقرا و نیازمندانی که قبلا شناسایی شده‌اند واریز شده است.
وی با یادآوری دشمنی‌های نظام استکباری آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار کرد: تمام جبهه ظلم و طاغوت در کنار هم صف‌آرایی کرده‌اند تا به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند اما مردم با وجود سختی‌ها و مشکلات عدیده معیشتی، همچنان پای کار انقلاب ایستاده‌اند.
امام جمعه سمنان بر لزوم همدلی طلاب و مبلغین با مردم تاکید کرد و گفت: مردم وقتی می‌بینند که روحانیون و طلاب نیز مانند خودشان با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، بیشتر به آنان نزدیک شده و از آنان اثر می‌پذیرند.
مطیعی به مشکلات دولت در تامین بودجه و اعتبارات لازم برای حل مشکلات اشاره و تصریح کرد: با وجود تمام مشکلاتی که دولت با آن روبرو است، باید تلاش کرد تا با هر روش ممکن، فشاری را که بر دولت وارد می‌شود کاهش داد.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با مبلغین معارف اسلامی گفت: ایجاد انسجام ملی و همدلی بین مردم و مسئولان همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است تا این مهم، انگیزه‌ دولت برای اقدام در زمینه‌های ایجاد اشتغال‌، سرمایه‌گذاری و دیگر موارد افزایش یابد.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با یادآوری تلاش‌های همه جانبه دولت برای حل مسائل کشور و مردم اظهار کرد: باید تلاش کرد تا فرهنگ مقاومت و پایداری در برابر فشارهای داخلی و خارجی در بین مردم و مسئولین نهادینه شود.