خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار به متقاضیان نیروگاه خورشیدی:زمین‌ بدون اقدام خلع ید می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 12:59
تهران-معاون استاندار تهران با لحنی صریح خطاب به سرمایه‌گذاران حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرد:دوران نگه‌داشتن زمین بدون اقدام عملی به پایان رسیده است وبا متقاضیان غیرفعال مماشات نمی کنیم.
خورشيدي،زمين،استان،عسگري،نيروگاه،واگذار،مهر

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت‌الله عسگری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص زمین های واگذار شده برای احداث نیروگاه های خورشیدی با اشاره به محدودیت منابع زمین در استان گفت: در شرایطی که تأمین زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با دشواری‌های جدی روبه‌رو است، قابل قبول نیست اراضی تخصیص‌یافته بدون پیشرفت فیزیکی باقی بماند.
او با تأکید بر تعیین ضرب‌الاجل مشخص برای سرمایه‌گذاران افزود: اگر متقاضیان در مهلت مقرر اقدام عملی و پیشرفت قابل قبول در اجرای پروژه نداشته باشند، خلع ید انجام می‌شود و این زمین‌ها بدون وقفه به سرمایه‌گذاران جدید و واجد شرایط واگذار خواهد شد.
معاون استاندار تهران همچنین با انتقاد از کندی برخی دستگاه‌های اجرایی در فرآیند واگذاری زمین، خواستار تسریع در تصمیم‌گیری‌ها شد و تصریح کرد: توسعه انرژی‌های پاک نیازمند سرعت، شفافیت و تصمیم‌های قاطع است.
تعلل در این حوزه به هیچ‌وجه به نفع استان نیست.
عسگری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران از انرژی خورشیدی گفت: تاکنون بیش از ۷۱ پروانه تأسیس نیروگاه خورشیدی با ظرفیتی بیش از ۷ مگاوات در استان تهران صادر شده که نشان می‌دهد این حوزه از جذابیت اقتصادی بالایی برخوردار است؛ اما این استقبال باید به اقدام عملی منجر شود، نه زمین‌های راکد.
او در پایان تأکید کرد: اولویت استان، حمایت از سرمایه‌گذارانی است که پای کار هستند و پروژه را به مرحله اجرا می‌رسانند.