خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موزه انگلیس کلمه «فلسطین» را از برخی آثار خود حذف کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 11:18
موزه انگلیس در پی شکایت رژیم جعلی اسرائیل، کلمه «فلسطین» را از برخی تابلو‌ها و علائم نمایشگاه خاورمیانه حذف کرد.
اصطلاح،موزه،فلسطين،انگليس،اسرائيل،شام

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - موزه انگلیس در پی شکایت‌های ادعایی رژیم تروریستی اسرائیل مبنی بر اینکه «استفاده از این اصطلاح از نظر تاریخی نادرست و نامتناسب با زمانه است»، کلمه «فلسطین» را از برخی از تابلو‌ها و تابلو‌های نمایشگاه «خاورمیانه» خود حذف کرد.
موزه انگلیس به روزنامه صهیونیستی جروزالم پست گفت: «برای نمایشگاه‌های خاورمیانه که نقشه‌های مناطق فرهنگی باستانی را به نمایش می‌گذارند، اصطلاح «کنعان» به جنوب شام در اواخر هزاره دوم پیش از میلاد مربوط می‌شود.»
او خاطرنشان کرد که «برخی از پنل‌های گرافیکی که قدمت آنها به دوره قبل از درک این اصطلاح برمی‌گردد، به عنوان بخشی از برنامه‌های بازسازی این فضاها، مورد بررسی قرار می‌گیرند.»
این امر پس از آن صورت گرفت که سازمان «وکلای انگلیسی برای اسرائیل» (UKLFI) ادعا کرد که «اشارات تاریخی نادرستی به «فلسطین» در نمایشگاه‌هایی که شام ​​و مصر باستان را پوشش می‌دهند، وجود دارد».
این سازمان در نامه‌ای به موزه انگلیس ادعا کرد که بسیاری از نقشه‌ها و توصیفات، به صورت عطف به ماسبق از اصطلاح «فلسطین» برای توصیف دوره‌هایی استفاده می‌کنند که چنین کشوری وجود نداشته است و این امر تهدیدی برای تحریف تاریخ اسرائیل و قوم یهود است.
منبع: المیادین