خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضائیه: هیچ حساب رسمی در شبکه‌های اجتماعی نداریم

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 27 بهمن 1404 - 10:58
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: مرکز حفاظت و اطلاعات این قوه در هیچ پیام‌رسان یا شبکه اجتماعی داخلی و خارجی صفحه یا کانال رسمی ندارد.
قوه،مركز،قضائيه،اطلاعات،مجازي،حفاظت،فضاي

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی و سایر سکوهای فضای مجازی، دارای صفحه، کانال یا حساب کاربری رسمی نیست.
این اطلاعیه در پی شناسایی و رصد تعدادی حساب و کانال جعلی با عناوینی نظیر «ستاد خبری حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه » و عناوین مشابه در برخی پیام‌رسان‌های خارجی صادر شده است.
مرکز رسانه قوه قضائیه تأکید می‌کند: هرگونه فعالیت، انتشار مطلب، اطلاع‌رسانی یا ادعای ارتباط با مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در فضای مجازی، فاقد اعتبار بوده و کاملاً جعلی تلقی می‌گردد.
این مرکز همچنین هشدار داد که هرگونه سوءاستفاده از نام و اعتبار این مرکز یا سایر نهادهای وابسته به قوه قضائیه در فضای مجازی، مطابق قوانین و مقررات، از طریق مجاری حقوقی و قضایی پیگیری و با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.
از عموم شهروندان و کاربران فضای مجازی درخواست می‌شود اطلاعات و اخبار مربوط به دستگاه قضایی را صرفاً از طریق رسانه‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی رسمی قوه قضائیه پیگیری نمایند و در صورت مواجهه با هرگونه خبر، مطلب یا مورد مشکوک مرتبط، مراتب را از طریق سامانه ۱۲۷ ستاد خبری مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه گزارش دهند.