خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنجفی: ۷۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار سبد کالا در کشور تأمین شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 16:42
اراک- معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: با هماهنگی کامل بین بخش‌ها ۷۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار سبد کالا تأمین شد و عرضه اقلام غذایی در کشور بدون وقفه تداوم دارد.
كشاورزي،كشور،جهاد،تأمين،كاهش،غذايي،رقم،امنيت،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید آنجفی ظهر یکشنبه در آیین تودیع و معارفه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: امنیت غذایی مهم‌ترین رکن امنیت ملی است و دولت کنونی اقدامات مؤثر و شاخصی برای تأمین آن در بخش کشاورزی انجام داده است.
وی افزود: پایداری تولید و امنیت غذایی از سیاست‌های کلان کشور است و با وجود چالش‌های اقلیمی و ناترازی انرژی، تولید کشاورزی سال گذشته به ۱۳۰ میلیون تن رسید.
آنجفی تصریح کرد: این رقم بدون کاهش نسبت به سال‌های قبل، نشان‌دهنده افزایش فناوری و همکاری مؤثر تولیدکنندگان است.
وی ادامه داد: میانگین تخصیص ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی در سال‌های گذشته ۱۸ میلیارد دلار بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۸.۵ میلیارد دلار کاهش یافت.
آنجفی تاکید کرد: نیاز وارداتی کشور بدون کاهش تأمین شده که بیانگر برنامه‌ریزی دقیق در بخش کشاورزی است.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: ۷۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار سبد کالا در کمتر از دو هفته تأمین شد و با وجود حجم بالای منابع مالی، با هماهنگی‌های فرابخشی هیچ کمبودی در عرضه اقلام غذایی کشور ایجاد نشد.
وی بیان کرد: نیاز سالانه جوجه‌ریزی کشور ۱۳۰ میلیون قطعه است که با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی و رغم محدودیت‌های ارزی در تأمین نهاده‌ها، این رقم به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش یافته است.
آنجفی گفت: تولید سالانه بخش کشاورزی ۱۳۰ میلیون تن اعلام شد و با وجود کاهش قابل توجه منابع آبی در کشور، این میزان بدون روند کاهشی حفظ شده است.
به گزارش مهر، حمیدرضا کتانفروش به‌عنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی منصوب شد و از خدمات و تلاش‌های علی صفری، رئیس پیشین این سازمان، قدردانی به عمل آمد.