خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهارمین جشن «فرشته‌ها» در منطقه ۱۱ تهران برگزار می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 15:46
چهارمین جشن بزرگ «فرشته‌ها» با حضور شهردار منطقه ۱۱ تهران، مدیران شهری و لشکری و با مشارکت ۳۵۰۰ دانش‌آموز دختر از مناطق ۱۱ و ۱۷، در دانشگاه افسری امام علی برگزار می‌شود.
جشن،منطقه،مراسم،برگزار،حضور،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری مهر،چهارمین جشن بزرگ «فرشته‌ها» با حضور مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱، مدیران شهری و لشکری و با مشارکت ۳۵۰۰ دانش‌آموز دختر از مناطق ۱۱ و ۱۷، در دانشگاه افسری امام علی منطقه ۱۱ برگزار می‌شود.
این مراسم از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود و در ادامه برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری اجرا خواهد شد.
بخش ویژه این جشن، اجرای مداحی حاج عبدالرضا هلالی و محمد اسداللهی است که با نوای دلنشین خود شور و حال خاصی به مراسم می‌بخشند.
همچنین، گروه تلویزیونی بچه‌ها بیایید تماشا و گروه‌های سرود منتخب منطقه ۱۱در این جشن حضور خواهند داشت.
جشن «فرشته‌ها» با هدف ایجاد نشاط اجتماعی، تقویت هویت دینی و فرهنگی دانش‌آموزان و گرامیداشت ارزش‌های معنوی برگزار می‌شود و فضایی شاد و آموزنده برای نوجوانان فراهم می‌کند.