شناور حامل سوخت قاچاق در آب های استان بوشهر توقیف شد
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک فروند شناور حامل سوخت قاچاق در مرزهای آبی استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله خسروی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه جدی و مستمر با قاچاقچیان سوخت، مرزبانان با تشدید گشتهای دریایی و با مشاهده رفتار و رصد اطلاعاتی شناوران موفق شدند یک فروند شناور حامل سوخت قاچاق در مرزهای آبی استان شناسایی و توقیف کنند.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: در بازرسی دقیق از شناور مقدار ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۱۲ میلیارد ریال کشف شد.
سردار خسروی در ادامه با اشاره به اینکه یک نفر متهم دستگیر شد، خاطرنشان کرد: قاچاق سوخت یکی از معضلات پیچیده، عمیق و زخم کهنهای است که بر اقتصاد ایران به جا مانده است.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر با بیان اینکه پیشگیری و مقابله با معضل قاچاق با وفاق و همدلی و با وحدت کلمه همه نهادها امکانپذیر است، خاطرنشان کرد: مرزبانی استان بوشهر با ادامه این روند و با اجرای اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی هدفمند محیط دریا و مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران در مرزهای خلیج فارس روزبهروز برای قاچاقچیان سوخت ناامنتر خواهد کرد.