خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار دشتی: اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان افزایش یافت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 12:47
بوشهر- فرماندار دشتی از رشد قابل توجه اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های این شهرستان خبر داد و گفت: این رشد نویدبخش شتاب گرفتن پروژه‌های عمرانی در شهرها و روستاها است.
شهرستان،تومان،توسعه،دشتي،اعتبارات

رضا مقاتلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حالی که مجموع اعتبارات واریزی از محل درآمدهای مالیاتی به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان در سال گذشته ۲۶۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود، این رقم در ۱۰ ماهه سال جاری به ۴۸۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است؛ آماری که نشان‌دهنده جهشی چشمگیر و رشد حدود ۸۲ درصدی است.
وی افزود: از این میزان، ۳۳۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان سهم شهرداری‌های شهرستان بوده و بخش قابل توجهی نیز به دهیاری‌های روستاها اختصاص یافته تا توسعه متوازن در تمامی نقاط شهرستان رقم بخورد.
فرماندار دشتی با تأکید بر اینکه تقویت مدیریت‌های محلی از رویکردهای مهم دولت چهاردهم است، تصریح کرد: این افزایش اعتبارات، زمینه اجرای پروژه‌های عمرانی، بهسازی معابر، توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات شهری و روستایی را فراهم کرده و رضایت‌مندی مردم را به دنبال خواهد داشت.
مقاتلی خاطرنشان کرد: امروز دشتی در مسیر پیشرفت و آبادانی قرار گرفته و با حمایت‌های دولت وفاق ملی، روند توسعه با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.