خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس باخت، اوسمار تمرین را تعطیل کرد

اعتماد | همه | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 12:18
با تصمیم اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس، تمرین امروز سرخ‌پوشان تهرانی تعطیل شد تا بازیکنان پس از شکست ۳ بر ۱ مقابل گل‌گهر فرصت بازسازی روحیه داشته باشند و برای دیدار هفته بیست و دوم مقابل خیبر خرم‌آباد آماده شوند.
پرسپوليس،روحيه،فرصت،ديدار،هفته

با تصمیم اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس، تمرین امروز سرخ‌پوشان تهرانی تعطیل شد تا بازیکنان پس از شکست ۳ بر ۱ مقابل گل‌گهر فرصت بازسازی روحیه داشته باشند و برای دیدار هفته بیست و دوم مقابل خیبر خرم‌آباد آماده شوند.
کد خبر: 761200 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۶ ۱۲:۰۵:۳۶
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر، روز گذشته (شنبه ۲۵ بهمن) در دیداری دیداری خارج از خانه مقابل گل‌گهر صف‌آرایی کرد.
این مسابقه در نهایت با نتیجه ۳ بر یک به سود شاگردان مهدی تارتار به پایان رسید تا پرسپولیس چهارمین شکست خود را در ۶ بازی اخیر تجربه کند و با این ناکامی به رده پنجم جدول رده‌بندی سقوط کند.
به گزارش مهر، با این نتیجه اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس تصمیم گرفت تمرینات تیم را یک روز تعطیل کند تا بازیکنان فرصت داشته باشند روحیه خود را بازسازی کرده و با تمرکز بیشتری برای دیدار هفته بیست و دوم آماده شوند.
این دیدار حساس روز جمعه اول اسفند مقابل خیبر خرم‌آباد برگزار خواهد شد و پرسپولیس امیدوار است با استفاده از فرصت تعطیلی تمرینات و بازگشت روحیه به تیم، روند ناکامی‌های اخیر خود را متوقف کند.