خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پولیتیکو: پیام واشنگتن به اروپا این است که به متحدان ضعیف نیازی ندارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 11:46
یک مقام اروپایی به پولیتیکو گفت که پیام ضمنی آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ این بوده که ایالات متحده «به متحدان ضعیف نیاز ندارد و نباید از نظم قدیمی دفاع کرد.»
اروپا،آمريكا،متحدان،مونيخ،سخنراني،اروپايي،روبيو

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - پایگاه خبری پولیتیکو به نقل از یک مقام اروپایی گزارش داد که واشنگتن در جریان کنفرانس اخیر مونیخ به اروپا تأکید کرده است که نظم جهانی قدیمی دیگر ارزش محافظت ندارد و آمریکا به متحدان ضعیف نیاز ندارد.
این مقام اروپایی به این روزنامه گفت: «پیام ضمنی روشن است: ما به متحدان ضعیف نیاز نداریم، از نظم قدیمی دفاع نکنید.»
پیش از این، روزنامه فایننشال تایمز به نقل از یک دیپلمات آلمانی ناشناس گزارش داده بود که اروپا از سخنرانی مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در مونیخ ناراضی بوده است، زیرا معتقد است این سخنرانی برای مخاطبان آمریکایی طراحی شده بود نه برای متحدان.
روبیو روز شنبه در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد که اختلافات بین ایالات متحده و کشور‌های اروپایی ناشی از نگرانی عمیق واشنگتن در مورد آینده اروپا است، در حالی که آمریکا به اروپای قوی اهمیت می‌دهد و معتقد است سرنوشت دو طرف «به هم پیوسته باقی خواهد ماند.»
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار‌ها از اروپا به دلیل سهم ناکافی در توانمندی‌های دفاعی ناتو انتقاد کرده و از همه اعضا خواسته است هزینه‌های دفاعی خود را به ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهند.
منبع: پولیتیکو