خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر سرتیپ «فرزاد اسماعیلی» رئیس دافوس ارتش شد

اعتماد | همه | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 10:12
امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی با حکم فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس جدید دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش منصوب شد.
فرماندهي،سرتيپ،راهبردي،ارتقاي،امير،دانشگاه،پدافند

کد خبر: 761183 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۶ ۱۰:۱۰:۰۶
امیر سرتیپ اسماعیلی از فرماندهان با سابقه و صاحب‌تجربه در حوزه پدافند هوایی است و پیش از این مسئولیت‌هایی از جمله فرماندهی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا را بر عهده داشته است.
وی در توسعه سامانه‌های بومی پدافندی، برنامه‌ریزی دفاعی و ارتقای آمادگی رزمی نقش کلیدی ایفا کرده و تجربه مدیریت عملیات و یکپارچه‌سازی شبکه‌های فرماندهی و کنترل را در کارنامه دارد.دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به عنوان عالی‌ترین مرکز آموزش‌های حرفه‌ای فرماندهی، مأموریت تربیت فرماندهان و مدیران راهبردی نیروهای مسلح را برعهده دارد.
به گزارش فارس، این دانشگاه با تمرکز بر آموزش‌های عملیاتی، مدیریت صحنه نبرد، طراحی عملیات مشترک، مطالعات راهبردی و آینده‌پژوهی دفاعی، نقش محوری در ارتقای توان تصمیم‌سازی و فرماندهی ایفا می‌کند.پیش از این، ریاست دانشگاه بر عهده امیر سرتیپ حسین ولی‌وند زمانی بود که با تمرکز بر آموزش‌های نوین و تقویت آموزش‌های مشترک بین نیروها، مسیر توسعه این مرکز را هموار کرد.
انتصاب امیر سرتیپ اسماعیلی با توجه به سوابق عملیاتی و راهبردی وی، انتظار می‌رود در ارتقای سطح آموزش‌های عالی نظامی و تقویت پیوند میان میدان عمل و حوزه نظری تأثیرگذار باشد.