خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین ۲ درصد به‌عنوان حداقل نرخ عوارض کالا‌های آسیب‌رسان در بودجه ۱۴۰۵

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 26 بهمن 1404 - 09:23
نمایندگان مجلس حداقل نرخ عوارض کالا‌های آسیب‌رسان در بودجه ۱۴۰۵ را ۲ درصد تعیین کردند.
عوارض،نمايندگان،قانون،مجلس،شوراي،درصد،اسلامي،مصوبه،سلامت،اساس

باشگاه خبرنگاران جوان - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۲۶ بهمن) در جریان بررسی ردیف (۶) جداول الزامات منابع لایحه بودجه ۱۴۰۵، مربوط به سایر الزامات منابع، ردیف‌هایی را به تصویب رساندند.
بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل نرخ عوارض کالا‌های آسیب‌رسان موضوع ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲): ۲ درصد.
بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی میزان پرداخت شرکت‌های بیمه‌گر از محل بیمه شخص ثالث بابت کاهش تصادفات رانندگی: ۱۵۰۰۰ میلیارد ریال
بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی سقف استفاده سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از تنخواه بانک مرکزی نسبت به منابع هدفمندی یارانه‌ها: ۵ درصد.
در ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) آمده است که هرگونه تولید و واردات و عرضه کالا‌ها و خدمات آسیب رسان به سلامت و دارو‌های با احتمال سو مصرف، مشمول عوارض خاص تحت عنوان عوارض سلامت می‌باشد.
فهرست خدمات و اقدامات و کالا‌های آسیب رسان به سلامت و دارو‌های با احتمال سومصرف توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و درصد عوارض (حداکثر ده درصد ارزش کالا) برای این کالا‌ها در ابتدای هر سال توسط کارگروهی با مسؤولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با عضویت وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تعیین و ابلاغ می‌شود.
صددرصد (۱۰۰%) مبلغ وصولی پس از واریز به خزانه و مبادله موافقتنامه به صورت درآمد ـ هزینه در اختیار دستگاه‌های اجرایی مربوطه قرار می‌گیرد.