خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین رویداد نمایشی «بچه‌های مسجد» در اردبیل برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 بهمن 1404 - 19:41
اردبیل- اولین رویداد نمایشی «بچه‌های مسجد» با اجرای نمایشنامه‌خوانی توسط گروه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، در سالن بیضای اردبیلی کتابخانه عمومی شهید مطهری برگزار شد.
نمايشي،هنري،فرهنگي،مساجد،بيضاي،مسجدي،اردبيلي،مطهري

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل ظهر شنبه اظهار کرد: اولین رویداد نمایشی «بچه‌های مسجد» با اجرای نمایشنامه‌خوانی توسط گروه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سالن بیضای اردبیلی کتابخانه عمومی شهید مطهری برگزار شد و با تجلیل از گروه‌های برتر به کار خود پایان داد.
این مراسم هنری که با هدف کشف و شکوفایی استعدادهای نمایشی نوجوانان و جوانان مسجدی طراحی شده بود، با حضور پنج گروه نمایشی از کانون‌های مختلف سطح شهر اردبیل اجرا شد و مورد استقبال علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی قرار گرفت.
گروه‌های شرکت‌کننده شامل کانون‌های فرهنگی هنری مشفقین، زهرا سه ساله (س)، الزهرا (س) پیرمادر، شهدای شهرک کارشناسان و الغدیر بودند که هر کدام بخشی از نمایشنامه‌های خود را به صورت خوانی روی صحنه بردند.
مراسم در سالن بیضای اردبیلی کتابخانه عمومی شهید مطهری برگزار شد؛ مکانی که به گفته برگزارکنندگان به دلیل فضای فرهنگی و دسترسی مناسب برای چنین رویدادهایی انتخاب شده است.
در بخش پایانی برنامه، مربیان فعال کانون‌های مساجد که در آماده‌سازی گروه‌ها نقش داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند و لوح یادبود دریافت کردند.
همچنین از سه گروه برتر نمایشنامه‌خوانی با اهدای جوایز معنوی و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد تا انگیزه‌ای برای فعالیت‌های بیشتر در عرصه نمایش مسجدی ایجاد شود.
این رویداد به عنوان اولین گام در نظر گرفته شده و برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری دوره‌های بعدی با گستره بیشتر و حضور گروه‌های شهرستان‌های استان در دست اقدام است.