خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پای فسادهای اپستین به جنگ اوکراین هم باز شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 25 بهمن 1404 - 13:24
یک وکیل معروف اروپایی گفت که یکی از نامه‌های موجود در ایمیل‌های جفری اپستین در مورد نحوه ارسال پول به اوکراین بوده و شامل رسوایی‌های مالی است.
اپستين،چاپمن،رسوايي،پرونده،اوكراين،وكيل

به گزارش خبرگزاری مهر، جینجر چاپمن وکیل معروف بین المللی در گفتگو با المیادین اعلام کرد که یکی از نامه‌های الکترونیک موجود در پرونده‌ جفری اپستین، که به جرایم جنسی محکوم شده است، در مورد نحوه ارسال پول به اوکراین برای پیشبرد جنگ صحبت کرده است.
چاپمن افزود که این پرونده‌ها شامل رسوایی‌های مالی است که به درهم‌تنیدگی پول و منافع در جنگ‌ها از جمله در جنگ اوکراین، اشاره دارد.
چاپمن گفت که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به دلیل پرونده اپستین اعتماد بسیاری از حامیان خود را از دست داده است.
وی افزود که آنچه از این اسناد مشخص شده، این است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نفوذ زیادی بر ترامپ دارد.
وی خاطرنشان کرد که پرونده اپستین یک رسوایی بین‌المللی بزرگ‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم و سران بزرگی را در جهان سرنگون خواهد کرد.
او افزود که آنچه اکنون شاهد آن هستیم آغاز کار است و بسیاری از شخصیت ها، موقعیت‌ خود را از دست خواهند داد و در لیست‌های سیاه قرار خواهند گرفت.
چاپمن افزود که جلسات استماع در کنگره نشان می‌دهد که پرونده اپستین یک رسوایی بزرگ است.
ما در مورد شبکه‌ای از باج‌گیری جهانی صحبت می‌کنیم که هدف آن اعمال فشار بر دولت‌ها، از جمله دولت انگلیس است.
این وکیل بین المللی در عین حال اظهار داشت که پام بوندی، وزیر دادگستری آمریکا، از نهادها و شخصیت‌های مرتبط با رسوایی اپستین محافظت می‌کرد.