روسیه: همراه با چین در تلاش برای فراهم کردن بستر مناسب جهت گفتوگو میان آمریکا و ایران هستیم/ با طرف ایرانی در تماس کامل قرار داریم
معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو و پکن در حال فراهم آوردن بستر مناسب برای گفتوگوهای احتمالی میان ایران و آمریکا هستند.
معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو و پکن در حال فراهم آوردن بستر مناسب برای گفتوگوهای احتمالی میان ایران و آمریکا هستند.
کد خبر: 761031 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ ۱۲:۵۷:۰۷
معاون وزیر خارجه روسیه سرگئی ریابکوف در مصاحبه با خبرگزاری تاس اعلام کرد مسکو همراه با چین در حال تلاش برای فراهم کردن بستر مناسب جهت گفتوگوهای احتمالی میان آمریکا و ایران است.
به گزارش فارس؛ به گزارش خبرگزاری «تاس»، ریابکوف، افزود مسکو با طرف ایرانی و دیگر بازیگران، از جمله چین، در «تماس کامل» قرار دارد.
ریابکوف در این مصاحبه تأکید کرد تمرکز کنونی بر مذاکراتی است که ایران با شرکای خود انجام میدهد و همچنین بر تماسهای غیرمستقیم میان تهران و آمریکا که در درجه نخست از طریق میانجیهای عربی صورت میگیرد.
او ابراز عقیده کرد این روند ادامه خواهد یافت و افزود گروه «بریکس» قادر است و حتی باید، درباره مسئله ایران همبستگی خود را اعلام کند.
معاون وزیر خارجه روسیه همچنین گفت اطمینان دارد که این موضوع در سطحی گستردهتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.