خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی پدل: به دنبال پشتوانه‌سازی تیم ملی هستیم

مهر | ورزشی | شنبه، 25 بهمن 1404 - 11:18
سرمربی تیم ملی پدل ایران با اشاره به روند آماده‌سازی این تیم برای حضور در رقابت‌های جام‌رمضان امارات گفت: تلاش ما این است که همچون گذشته روی سکو برویم اما نگاهی به جوانگرایی هم داریم.
تيم،ملي،رمضان،ايران،صابر،بروند،امارات،قطر

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش صابر رقابت‌های جام‌ رمضان را فرصتی برای محک زدن و ارتقای سطح فنی و کیفی ملی‌پوشان کشورمان دانست و خاطر نشان کرد: تیم ملی همیشه باید نفراتی را آماده داشته باشد تا در صورت لزوم دست کادر فنی برای جابجایی باز باشد و نفرات جوانی را هم داشته باشد که در سال‌های پیش‌ رو، برای این تیم بتوانند به میدان بروند.
وی ادامه داد: بر همین اساس در تیم کنونی ۲ بازیکن کمتر از ۱۸ سال را هم در کنار خود خواهیم داشت، رامتین رافعی و علی تقی‌زاده با ۱۶ و ۱۵ سال سن به تیم ملی بزرگسالان دعوت شدند تا در کنار ملی‌پوشان تجربه کسب کرده و برای تیم ملی به میدان بروند.
سرمربی تیم ملی پدل خاطر نشان کرد: جدا از این که به دنبال دفاع از عناوین قبلی خود در رقابت‌های پدل جام‌ رمضان هستیم، نگاهی نیز به پشتوانه‌سازی و آینده‌نگری هم داریم.
خوشبختانه ملی‌پوشان در این روزها تمرینات خوبی را سپری می‌کنند و امیدواریم با حضور تیم‌های مدعی، بتوانیم مانند گذشته برای پدل ایران افتخارآفرین باشیم.
صابر تاکید کرد: جام رمضان دبی از ۴ تا ۸ اسفندماه با حضور تیم‌های ملی ایران، مصر، قطر، امارات، کویت، لبنان، مراکش و بحرین برگزار خواهد شد که بدون شک رقابت‌های آسانی پیش رو نخواهیم داشت.
هدف ما این است که ۳ روز قبل از این رقابت‌ها تیم را اعزام کنیم تا فرصت لازم و کافی را برای آماده شدن در این رویداد را داشته باشیم.
امارات، مصر و قطر تیم‌های مدعی این جام هستند که با ایران برای رفتن روی سکو رقابت خواهند داشت ضمن آنکه سایر تیم‌ها را هم نباید دست کم شُمرد و ما به همه حریفان خود احترام می‌گذاریم.