خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبران خسارت ناشی از ارتکاب جرائم توسط کارکنان دولت تعیین شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 24 بهمن 1404 - 17:52
رای وحدت رویه جدید دیوان عالی کشور درباره نحوه جبران خسارت ناشی از ارتکاب جرائم توسط کارکنان دولت صادر شد.
خسارت،ماده،دادگاه،قانون،كشور،دادخواست

به گزارش مشرق، قضات دیوان عالی کشور در جلسه اخیر هیات عمومی پیرامون نحوه جبران خسارت ناشی از ارتکاب جرائم توسط کارکنان دولت رای وحدت رویه جدیدی صادر کردند.
در این پرونده شعب هشتم و چهاردهم دادگاه تجدید نظر استان مرکزی در خصوص لزوم ارائه دادخواست جهت مطالبه خسارت ضرر و زیان ناشی از جرم در دادگاه کیفری با استنباط مختلف از ماده ۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری و ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی و تبصره یک الحاقی به ماده ۲ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور مصوب ۱۳۹۳ آراء مختلف صادر کرده‌اند.
در نهایت در جلسه اخیر دیوان عالی کشور از ۱۱۶ قضات حاضر، ۸۰ نفر با نظر شعبه چهاردهم دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی موافقت کردند.
بر این اساس برای جبران خسارت ناشی از ارتکاب جرائم توسط کارکنان دولت زیان‌دیده باید دادخواست تقدیم کند اما ارائه درخواست از طرف دادستان کافیست.