تساوی شمس آذر و آلومینیوم در نیمه اول/ VAR علیه شاگردان حسینی شد
نیمه اول دیدار تیم های شمس آذر و آلومینیوم در حالی با نتیجه تساوی به پایان رسید که سیستم کمک داور ویدئویی VAR نقش پررنگی در این بازی داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم های فوتبال شمس آذر و آلومینیوم در هفته بیست و یکم لیگ برتر امروز جمعه ۲۴ بهمن و از ساعت ۱۵ با قضاوت میثم عباسپور در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین رو در روی هم قرار گرفتند که نیمه اول این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
آلومینیوم اراک با هدایت سید مجتبی حسینی از همان دقایق ابتدایی میل بیشتری به انجام بازی هجومی نشان داد و تلاش کرد با استفاده از سرعت مهاجمان خود خط دفاعی میزبان را تحت فشار قرار دهد.
در دقیقه ۶ این دیدار، مهدی محمدی بازیکن شمسآذر خیلی زود دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد تا رضایی نخستین تعویض اجباری خود را انجام دهد و اهورا زند را به جای او وارد زمین کند؛ تغییری که تا دقایقی باعث بر هم خوردن تمرکز تاکتیکی تیم میزبان شد.
آلومینیوم در ادامه با حفظ مالکیت توپ و طراحی حملات از جناحین، خطراتی را روی دروازه شمسآذر ایجاد کرد.
مهمترین موقعیت نیمه نخست در دقیقه ۱۸ رقم خورد؛ جایی که جواد آقاییپور با فراری تند و تیز از مدافعان عبور کرد و در موقعیت تک به تک با دروازهبان شمسآذر قرار گرفت.
او در ادامه با یک پاس عرضی علی وطندوست را در موقعیت گلزنی قرار داد و این بازیکن توپ را وارد دروازه کرد.
با این حال، پس از بازبینی صحنه توسط سیستم کمک داور ویدئویی (VAR)، داور مسابقه آفساید مهاجم آلومینیوم را اعلام کرد و گل این تیم مردود شد تا بازی همچنان بدون گل دنبال شود.
در دقایق پایانی نیمه نخست، تلاش دو تیم برای باز کردن دروازهها بینتیجه ماند و اگرچه آلومینیوم از نظر خلق موقعیت و تمایل به حمله فعالتر ظاهر شد، اما دفاع منسجم شمسآذر اجازه گلزنی نداد تا دو تیم در شرایطی که ورزشگاه خالی از تماشاگر بود، با تساوی صفر – صفر به رختکن بروند.