خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال محدودیت ترافیکی در محورهای شمالی

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 بهمن 1404 - 13:06
کرج - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز از اعمال محدودیت‌های قطعی و مقطعی ترافیکی در محورهای کرج–چالوس برای امروز خبر داد و گفت: آزادراه قزوین–رشت نیز به‌دلیل ریزش کوه مسدود شد.
ساعت،راهداري،چالوس،آزادراه،مسدود،تردد،محور

داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی پایان هفته، محدودیت‌های قطعی و مقطعی در محورهای کرج–چالوس، هراز و فشم در روز جمعه (۲۴ بهمن‌ماه) اعمال می‌شود.
وی افزود: از ساعت ۱۱ امروز در آزادراه تهران–شمال برای خودروهای به مقصد چالوس محدودیت تردد اجرا شده و از ساعت ۱۲ نیز محور از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد.
باقرجوان ادامه داد: از ساعت ۱۴ تردد وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) برقرار می‌شود و این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت‌ها وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز همچنین از انسداد آزادراه قزوین–رشت خبر داد و گفت: این محور به‌دلیل ریزش کوه در محدوده منجیل تا رودبار تا اطلاع ثانوی مسدود است و عوامل راهداری در حال ایمن‌سازی و پاکسازی مسیر هستند.
وی از رانندگان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری، پیش از حرکت از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کرده و با رعایت قوانین و توجه به توصیه‌های پلیس راه، سفر ایمنی را برای خود و دیگران رقم بزنند.