خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف

مهر | بین‌الملل | جمعه، 24 بهمن 1404 - 08:41
فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تایید کرد که نیروهای آمریکایی پایگاه نظامی «التنف» نزدیک مرز سوریه با اردن و عراق را ترک کرده اند.
سوريه،پايگاه،آمريكا،فرماندهي،اردن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تایید کرد که نیروهای آمریکایی پایگاه نظامی «التنف» نزدیک مرز سوریه با اردن و عراق را ترک کرده اند.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که خروج نیروهایش از پایگاه التنف در سوریه در چارچوب انتقال هدفمند و مبتنی بر شرایط، صورت گرفته است.
سنتکام در این بیانیه آورده است که همچنان برای واکنش نشان دادن به هرگونه تهدید از سوی گروه داعش آماده است و از تلاش‌های شرکای خود برای جلوگیری از بازگشت داعش حمایت می‌کند.
پیش از این نیز وزارت دفاع سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که یگان‌های ارتش سوریه با هماهنگی ارتش آمریکا، پایگاه التنف را تحویل گرفتند.
بر اساس این بیانیه، نیروهای مرزبانی ظرف چند روز آینده استقرار در منطقه مرزی با اردن و عراق را آغاز خواهند کرد.