خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیری اصفهانی: امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 بهمن 1404 - 16:41
رشت- معاون سیاسی و امنیتی دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است، گفت: قوه قضاییه با تمام توان از امنیت ملت و آرامش جامعه دفاع خواهد کرد.
مسئولان،جامعه،كشور،واكاوي،اميري،اصفهاني،هوشياري،تحريك،دادستا ...

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی امیری اصفهانی در مراسم واکاوی جریانات اخیر که در سالن اجتماعات دادگستری گیلان و با حضور مسئولان دستگاه قضا برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان همواره تلاش کرده‌اند با نادیده گرفتن خدمات گسترده نظام جمهوری اسلامی و سوءاستفاده از مفاهیمی همچون تبعیض و نابرابری، علیه نظام فضاسازی کرده و برخی افراد ناآگاه را تحریک کنند، اما این توطئه‌ها تاکنون ناکام مانده و در آینده نیز به نتیجه نخواهد رسید.
وی آگاه‌سازی و فعالیت‌های فرهنگی را مهم‌ترین رکن پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: مسئولان فرهنگی باید در خط مقدم باشند و با برنامه‌ریزی دقیق، جامعه را در برابر اطلاعات نادرست و عملیات روانی دشمن مصون بدارند.
معاون سیاسی و امنیتی دادستان کل کشور با اشاره به سوءاستفاده دشمن از مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: در حوادث اخیر، عده‌ای فریب‌خورده تلاش کردند با تحریک اقشار کم‌برخوردار، امنیت روانی و اجتماعی جامعه را هدف قرار دهند، اما امنیت مردم و آسایش جامعه خط قرمز ماست.
امیری اصفهانی با بیان اینکه اغتشاشات طراحی‌شده اگرچه خساراتی به همراه داشت، اما با لطف الهی و همدلی آگاهانه مردم خنثی شد، گفت: تقویت انسجام ملی و وحدت کلمه مهم‌ترین عامل در ناکامی دشمنان و ناامیدی آنان از دستیابی به اهداف شومشان است.
وی با واکاوی ماهیت حوادث اخیر خاطرنشان کرد: این رخدادها توطئه‌ای سازمان‌یافته با هدف ایجاد اختلال و بی‌ثباتی در کشور بود که هوشیاری مردم و مسئولان مانع تحقق اهداف آن شد.
معاون سیاسی ـ امنیتی دادستان کل کشور ادامه داد: شرایط ایجادشده ضرورت هوشیاری دائمی، حفظ وحدت و تسریع در خدمت‌رسانی به مردم را بیش از پیش آشکار می‌کند.