خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ ناگهانی قهرمان بدنسازی در حین تمرین

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 23 بهمن 1404 - 11:53
خوآن سباستین قهرمان رشته فیزیک کلاسیک بر اثر ایست قلبی در حین تمرین سنگین در باشگاهی در کلمبیا درگذشت.
قهرمان،باشگاه،سباستين،بدنسازي،ورزشكار،قلبي،افتاد،پزشكي،ورزشي ...

به گزارش مشرق، دنیای بدنسازی با انتشار خبر درگذشت ناگهانی خوآن سباستین آنسولا کینترو قهرمان جوان و مربی فیتنس در بهت فرو رفت.
این ورزشکار حرفه‌ای که به‌عنوان قهرمان «فیزیک کلاسیک» شناخته می‌شد، در حین انجام یک جلسه تمرینی شدید در باشگاه «اسمارت فیت» بوگوتا، ناگهان دچار ایست قلبی شد و بر زمین افتاد.
شاهدان عینی گزارش داده‌اند که علی‌رغم تلاش 30 دقیقه‌ای حاضران و پرسنل باشگاه برای احیای قلبی (CPR) و استفاده از دستگاه شوک، این قهرمان پیش از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
کریستین روسینک یکی از دوستان او که در لحظه حادثه همراهش بود، با ابراز اندوه فراوان گفت: ما نوبتی وزنه می‌زدیم که این اتفاق افتاد.
لحظات بسیار تلخ و غم‌انگیزی بود.
در این میان، برخی از نزدیکان سباستین از عملکرد پروتکل‌های اضطراری باشگاه انتقاد کرده و معتقدند اگر اقدامات پزشکی سریع‌تر و دقیق‌تر انجام می‌شد، شاید شانس بقای او تغییر می‌کرد.
با این حال، مدیریت باشگاه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که تمامی تیم‌های امدادی بلافاصله طبق پروتکل عمل کرده‌اند.
این قهرمان بدنسازی که در شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان تولیدکننده محتوای ورزشی نیز فعال بود، همواره با پیام‌های انگیزشی هوادارانش را تشویق می‌کرد.
او در یکی از آخرین پست‌های خود نوشته بود: مسئله این نیست که زندگی چقدر سخت به شما ضربه می‌زند، بلکه مهم این است که چقدر محکم بایستید و به حرکت رو به جلو ادامه دهید.
نظم و انضباط، فاصله بین رؤیاها و واقعیت است.
مرگ این ورزشکار 25 ساله بار دیگر بحث‌ها درباره فشار بیش از حد تمرینات حرفه‌ای و ضرورت وجود تجهیزات پیشرفته پزشکی در محیط‌های ورزشی را بر سر زبان‌ها انداخته است.