خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق ۲۸۰۰۰ میلیارد برای توسعه فضاهای آموزشی پایتخت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 بهمن 1404 - 11:06
تهران- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران از هدف‌گذاری برای احداث ۱۱۶۱ مدرسه جدید در راستای جبران کمبود فضاهای آموزشی و تخصیص بودجه برای این هدف در این استان خبر داد.
استان،تهران،مدرسه،آموزشي،سپهري،احداث،منابع،استاني،فضاهاي

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سپهری،پیش از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران از هدف‌گذاری برای احداث ۱۱۶۱ مدرسه جدید در راستای جبران کمبود فضاهای آموزشی در این استان خبر داد.
سپهری در ادامه با اشاره به عقب‌ماندگی‌های تاریخی استان تهران در حوزه فضاهای آموزشی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم استان، کمبود مدارس و تراکم بالای دانش‌آموزان است که با تدابیر استاندار تهران مقرر شده در گام نخست، ۶۲۸ مدرسه در قالب ۸۲۲۷ کلاس درس و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استانی و مشارکت بخش‌های مختلف احداث شود.
وی افزود: با پیگیری‌های مستمر انجام‌شده تاکنون ۱۲۷ مدرسه به بهره‌برداری رسیده و سایر مدارسی که منابع مالی آن‌ها تأمین شده، با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۶۰ درصد در حال ساخت است که پیش‌بینی می‌شود تا مهرماه سال آینده تحویل آموزش و پرورش شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با بیان اینکه اقدامات جهادی صورت‌گرفته موجب ارتقای رتبه سرانه فضای آموزشی استان از جایگاه ۲۹ به ۲۱ شده است، تصریح کرد: با تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، استان تهران از اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه نیز عبور کرده و در جمع پنج استان برتر کشور قرار خواهد گرفت.
سپهری خاطرنشان کرد: برای احداث و بهره‌برداری از ۶۲۸ مدرسه، اعتباری بالغ بر ۲۸۰۰ میلیارد تومان از محل منابع استانی، مسئولیت‌های اجتماعی، اوراق و سایر منابع تلفیقی اختصاص یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد تا پایان دولت، سرانه فضای آموزشی و تراکم دانش‌آموزی در استان تهران به میانگین کشوری رسیده و حتی شرایطی مطلوب‌تر از متوسط کشور فراهم شود.