خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسروپناه: تقویت انسجام ملی در گرو همراهی مسئولان با مردم است

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 23 بهمن 1404 - 11:06
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر مسئولان در کنار مردم باشند و برای حل مسائل آنان تلاش کنند،همبستگی و انسجام ملی بیش از پیش تقویت میشود.
انقلاب،حضور،فرهنگي،شوراي،راهپيمايي،مسئولان،بهمن،دبير،مسائل،خ ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور گسترده مردم در این مراسم را نشانه‌ای از روحیه انقلابی و باور عمیق آنان به آرمان‌های نظام اسلامی دانست.
وی با بیان اینکه در بخش قابل توجهی از مسیر راهپیمایی در میان مردم حضور داشته است، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اقشار گوناگون جامعه بودیم؛ از نوجوانان و جوانان گرفته تا سالمندان.
حتی خانواده‌هایی را دیدیم که عزیزان معلول یا بیمار خود را با ویلچر به مراسم آورده بودند.
این صحنه‌ها نشان می‌دهد راهپیمایی ۲۲ بهمن همچنان یک رویداد خانواده‌محور و برخاسته از ایمان و علاقه قلبی مردم به کشور و انقلاب است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مردم با عشق، انگیزه و شناخت در صحنه حاضر شدند و شعارهایی که سر داده می‌شد، همراه با شعور، حکمت و معرفت بود.
این حضور تنها یک حرکت نمادین نیست، بلکه بیانگر پایبندی به ارزش‌ها و در عین حال مطالبه‌گری از مسئولان است.
خسروپناه با تأکید بر اینکه مطالبه اصلی مردم، توجه جدی مسئولان به مشکلات و نیازهای جامعه است، تصریح کرد: اگر مسئولان در کنار مردم باشند، مسائل آنان را بشناسند و برای حل آن‌ها تلاش کنند، همراهی و انسجام ملی بیش از پیش تقویت خواهد شد.
وی با اشاره به وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این شورا مسئولیتی سنگین در قبال حل مسائل اساسی کشور دارد.
با همدلی و بهره‌گیری از خرد جمعی می‌توان در حوزه‌هایی مانند سلامت، علم و فناوری، فرهنگ و مسائل اجتماعی، خانواده و تعلیم و تربیت گام‌های مؤثرتری برداشت و برخی کارهای بر زمین‌مانده را سامان داد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با قدردانی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بر ضرورت اخلاص، روحیه جهادی و خدمت صادقانه مسئولان به ملت تأکید کرد.