خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت دفاع آمریکا مجوز نیرو به عربستان سعودی را صادر کرد

مهر | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 29 تیر 1398 - 09:42
همزمان با تایید پادشاه سعودی، وزارت دفاع آمریکا نیز مجوز اعزام نیرو و تجهیزات به عربستان را صادر کرد.
سعودي،عربستان،نظامي،آمريكايي،پنتاگون،پادشاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پنتاگون اعلام کرد که سرپرست وزارت دفاع آمریکا مجوز اعزام نیرو و تجهیزات به عربستان سعودی را تایید کرده است.
در بیانیه پنتاگون، علت این اقدام، افزایش قدرت بازدارندگی در مواجهه با تهدیدهای واقعی و نوظهور عنوان شده است.
این در حالی است که ساعتی پیش یک مقام مسئول در وزارت دفاع عربستان سعودی اعلام کرد که پادشاه این کشور با میزبانی عربستان از نیروهای آمریکایی موافقت کرده است.
رسانه های سعودی مدعی شده اند که این تصمیم پادشاه با هدف افزایش سطح همکاری‌های مشترک دفاعی در زمینه امنیت و ثبات منطقه است.
شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) از تصمیم دولت آمریکا برای اعزام صدها نظامی آمریکایی به عربستان سعودی خبر داد.
دو مقام نظامی به این شبکه گفته‌اند که قرار است ۵۰۰ نظامی آمریکایی در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان واقع در منطقه‌ای بیابانی در شرق ریاض، مستقر شوند.