خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت و انسجام ملت، ضامن عزت و پیشرفت کشور است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 بهمن 1404 - 14:12
مشهد- تولیت آستان قدس رضوی گفت: وحدت و انسجام ملت، ضامن عزت و پیشرفت کشور است.
حاكميت،انسجام،توليت،مروي،آستان،رضوي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله احمد مروی در راهپیمایی 22 بهمن اظهار کرد: ملتی که وحدت و انسجام داشته باشد، عنایت الهی شامل حال آن می‌شود و عزت، پیشرفت و ترقی جامعه متوجه آن خواهد شد.
تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: پیام این انسجام به دشمنان و بدخواهان روشن است؛ آنان با یک دولت یا حاکمیت جدا از مردم روبه‌رو نیستند، زیرا حاکمیت یعنی مردم و مردم یعنی حاکمیت.
هیچ دشمنی، هرچقدر ستمگر یا خونریز باشد، نمی‌تواند با یک ملت متحد و منسجم مقابله کند.
وی افزود: پیشرفت و کمال ما، عزت و استقلال ما و شکوه ایران، در گرو وحدت و انسجام است.
مروی گفت: حضور فعال و آگاهانه مردم در صحنه، وظیفه مسئولین را سنگین‌تر می‌کند تا بدون توجه به حاشیه‌ها، آنچه حق است را اجرا کنند.
مردم از دست کسانی که به بیت‌المال دست‌اندازی می‌کنند ناراحت هستند و حق دارند؛ زیرا چنین اقداماتی باعث کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم می‌شود.
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: وظیفه حاکمیت، چه دولت، چه قوه قضاییه و چه مجلس، این است که حقوق مردم را از کسانی که به بیت‌المال دست‌اندازی کرده و ثروت‌های کلان برای خود فراهم می‌آورند، بازستاند و به مردم بازگرداند.