خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدحسنی: مردم ورامین در حمایت از ولایت پیشگام و همیشه در صحنه‌اند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 بهمن 1404 - 12:42
ورامین- رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: مردم ورامین در ۱۵ خرداد ثابت کردند همیشه در صحنه و پیشگام در حمایت از ولایت و انقلاب هستند.
انقلاب،ملت،ايران،حفظ،ورامين،عج،محمدحسني،عقيدتي،سلطه،وحدت،ارت ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس محمدحسنی، ظهر چهارشنبه، در جمع مردم ورامین با تبریک ایام‌الله دهه فجر و تسلیت درگذشت آیت‌الله محمودی گلپایگانی، اظهار داشت: مردم ولایت‌مدار ورامین این روزها داغدار پدر معنوی خود هستند و این ضایعه را به همه شما تسلیت عرض می‌کنم.
وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم ورامین افزود: خداوند را شاکرم که توفیق حضور در میان مردمی مؤمن، انقلابی و همیشه در صحنه را نصیبم کرد؛ مردمی که در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ امتحان بزرگی پس دادند و نشان دادند در دفاع از ولایت پیشگام هستند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به حماسه ۱۵ خرداد تصریح کرد: مردم ورامین با قیام کفن‌پوشان خود ثابت کردند اگر در سال ۶۱ هجری بودند در کنار امام حسین(ع) می‌ایستادند و امروز نیز با حمایت از نائبان امام عصر(عج)، حسینی و مهدوی بودن خود را به اثبات رسانده‌اند.
وی در ادامه سخنان خود با طرح سه پرسش «چرا انقلاب کردیم؟»، «چرا باید پای انقلاب بمانیم؟» و «چگونه انقلاب را به انقلاب جهانی حضرت ولی‌عصر(عج) متصل کنیم؟» گفت: نخستین دلیل انقلاب، نفی سلطه بیگانگان بود؛ قرآن کریم می‌فرماید «وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکافِرینَ عَلَی الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً» و ملت ایران زیر سلطه مستشاران آمریکایی قرار داشت، بنابراین قیام برای رفع سلطه اجانب یک تکلیف دینی بود.
محمدحسنی دومین دلیل را اقامه دین و تشکیل حکومت اسلامی عنوان کرد و افزود: خاندان پهلوی نه تنها بی‌دین، بلکه در مسیر دین‌زدایی حرکت می‌کردند و ملت ایران برای حفظ اسلام، قرآن و ارزش‌های حسینی به میدان آمدند.
وی جلوگیری از غارت منابع ملی به‌ویژه نفت را سومین دلیل انقلاب برشمرد و بیان کرد: بیگانگان سرمایه‌های این ملت را چپاول می‌کردند و انقلاب اسلامی این روند را متوقف ساخت.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش درباره ضرورت تداوم حمایت از انقلاب نیز گفت: این نظام امانت امام، شهدا و مجاهدانی است که برای آن جانفشانی کردند و طبق آیه «إِنَّ اللّهَ یَأمُرُکُم أَن تُؤَدُّوا الأَماناتِ إِلی أَهلِها» وظیفه داریم این امانت را سالم به نسل‌های بعدی بسپاریم.
وی با تأکید بر اینکه حفظ نظام اسلامی اوجب واجبات است، افزود: اگر ملت پای کار نباشد، دشمنان و نفوذی‌ها برای ضربه زدن به کشور فعال خواهند شد، از این رو مقاومت و هوشیاری یک ضرورت همیشگی است.
محمدحسنی در پاسخ به پرسش سوم، اطاعت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، ساخت ایران قوی و حفظ وحدت ملی را سه راهبرد اساسی دانست و گفت: ایران قوی می‌تواند از منافع خود با عزت دفاع کند و اقتدار امروز کشور نتیجه ایستادگی ملت و توان نیروهای مسلح است.
وی تأکید کرد: حفظ انسجام و همدلی، رمز پیروزی در برابر تهدیدهاست و ملت ایران با وحدت خود نشان داده‌اند در حمایت از انقلاب و رهبری ثابت‌قدم هستند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان با دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج) و توفیق روزافزون ملت ایران، خاطرنشان کرد: امیدواریم با حفظ وحدت و پایبندی به آرمان‌های شهدا، این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) متصل شود.